200

Анонимен

преди 2 години

А майка ми, която е на почти 90 години помни как Вапцаров я е държал на ръце в мазето на Ангел Кънчев и как наглосаксите са сипали бомби-детски играчки. Идете сега да им ближете задните части на бабичките и дедовците.

199

Анонимен

преди 2 години

"Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти. Оттам не виждаш съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките, които днес не раждат и старците край кофите за смет. Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет.

198

Щирлиц

преди 2 години

Не съм горд с разни учили на запад недоразумения,които ни бяха натресени за управници.

197

Аз промяната

преди 2 години

Киро оставка Киро Оставка Киро Оставка

196

Анонимен

преди 2 години

То ако сме искали свобода, щяхме да я видим на куково лято благодарение на апостола на свобоНдата. Не искал Русия, че щяла да ни зароби. Той Чърчил ни подари на Русия, не друг. На една салфетка смачкана. Поинтересувайте се, бееее

195

Анонимен

преди 2 години

Апостолът ще се обърне в гроба ако чуе и види Киро как копира замесения в геноцид президент на Руанда - Пол Кагаме. Избити са около 800 000 човека от Руандския патриотичен фронт, от народността ТУТСИ, ХУТУ. кАГАМЕ И АРМИЯТА МУ СА ИЗБИЛИ ТЕЗИ ХОРА. Пол Кагаме е диктатор. По модела на Кагаме Киро ги назначава в България. Президентът на Руанда е президент от 20 години и печели изборите с 98% също като други диктатори. Най-големият му син Иван в момента е в Борда на директорите на агенцията за ин.

194

Анонимен

преди 2 години

ф.Оставка бе, некадърник и *** на извратеняците!!!

193

П.К.

преди 2 години

Ние обаче, съвсем не сме горди, че ни се натресе на главите от знайни и незнайни сили. И сега, вече берем "обилните и сладки" плодове в нашето безвремие...

192

Анонимен

преди 2 години

И легенди се носят. Как бродел по земите посред зима навехнал продран ямурлук и го приемали в къщите си добри люде. Вие ще приемете ли в къщата си непознат човек, ако ще да е великолепен красавец? Не мисля.

191

Анонимен

преди 2 години

като нямаш лични успехи , се опитваш да се гордееш с чужди , нормално

190

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е ако Апостола знаеше че сега се кланяте на други интереси и подвивате опашки пред така наречения и измислен европейски съюз и измислената пандемия дали щеше да му е приятно.

189

Анонимен

преди 2 години

Киро клишето ръси мозъk.

188

Анонимен

преди 2 години

Нали схващате, че няма как един обикновен дякон да стигне до легията на Раковски. И кой ги е обличал в тези военни одежди? 20 човека като принцове. А народеца я е карал на леб и лук. Айде не ми се правете.... Пак ми възхвалявайте Левски.

187

Анонимен

преди 2 години

Ако някой искаше България да е нормална държава , отдавна да е станала . Оценката е демографската катастрофа , което е следствие на мизерните доходи през всичките 30 години . Разбира се всички знаят , че най -големия проблем са доходите , но нарочно държат хората бедни . Държава няма от 30 години , тук е само територия .

186

Гугъл

преди 2 години

кире , Чехов ли е написал под игото , кажи !

185

Анонимен

преди 2 години

За съжаление в главите ни са посадили едни постулати и ги повтаряме като папагали без дори да се замислим защо и как.

184

Анонимен

преди 2 години

Тоа па взел да се гордее с масон.. И кво е направил Левски по-точно? Нещо не се сещам.

183

Анонимен

преди 2 години

Тая "медия" днес.бг освен небивалици и очевадни лъжи друго май не публикува. Как е възможно някой да повярва, че тази пoдмeтка би се гордял с някой като Левски. Ако Левски беше жив нямаше да му е толкова весело и забавно при една евентуална среща с него. Левски и въобще всеки войвода или хайдутин отдавана да са ти резнали зелката, 6okkлуk ниеден.

182

Анонимен

преди 2 години

По днешните разбирания за едни сигурност ,Васил Лески е терорист основател и водач на терористична и сепаратистка организация и за тези му деяния в 90% от държавите ще бъде осъден на смърт.

181

Анонимен

преди 2 години

165 Те, семейството на Киро ментата, заминаха, за Канада, за да печелят пари, в което няма нищо лошо. Но Киро харварда се върна, за да краде от родината си пари, много пари. Явно, тези извън България дето, с тарикатлък е придобил, са му малко. Но тук, удари на камък май, тарикатлъците му не минават.