84

Анонимен

преди 2 години

Боже гледам, гледам снимките белким видя някакаво движение. Всичко си стои и нищо не помръдва. Явно снимките са много статични. Ама защо не дават и снимки за движението на украинските войски?! Може пък там снимките да се раздвижат?!Смешници! Защо му е на Путин да влиза с жива сила в Украйна?! Както каза Лавров Русия ще предприме необходимите военно-технически мерки за нейната сигурност.Военнотехнически сещате ли се за какво става дума?! Гледайте снимки от старите ленти ако си нямате работа!

83

snimki_fake

преди 2 години

тези снимки, които публично показват вече месец са повече от нарисувани от пропагадни институти, абсурд е медии и политици да знаят къде са войските, които подготвят настъпление, всеки преминал елементарно военно обучение знае, че при подготовка за настъпление всичко е максимално покрито, на мястото има пълно затъмнение, липсва техника на открито-това не са играчки, самолети, сателити нищо не лети над района, и липсват каквито и да са данни, обратното е пълна измислица

82

сиромах

преди 2 години

Не се виждат никъде снимки с придвижването на украинските войски!В Русия има 22 автономни района и държави,какво им пречеше на хохлите да осъществят т.н. Мински съглашения,които са подписани и от тях и да се омиротвори обстановката?!Нямаше да се създаде тази обстановка на несигурност и опасност от унищожиителна за планетата война.Ако гламарите се водят по акъла на един изкукал президент,който си мисли,че той е господ и на него трябва да се кланя целият свят няма да има кой да ни погребва!

81

Анонимен

преди 2 години

Мале, какво неуспоримо доказателство. Гледайте само как се движат...

80

Мая

преди 2 години

До: Яница? Прочети и гледай филмите за гората Катин! Над 10 000 жертви на "добрите" руснаци!

79

Кико

преди 2 години

От алкохолици ,какво очакваш?

78

555

преди 2 години

Е, как снимки ще покажат движение :)

77

Щирлиц

преди 2 години

Ройтерс......Вие сериозно ли?

76

Яница

преди 2 години

ДО 91 Щом е така, эащо тогава руснаците эапочнаха иэграждането на палаткови лагери эа бежанците от Донбас!!! Пак повтарям, Русия не иска да воюва, но теэи ненормалници я предиэвикват и Путин няма да отстъпи!!! Теэи които финансират войната и продават оръжия на Украйна са печелившите да гледат отстрани война на чужда територия!!! Иэкуфелият Байдън е луд эа връэване!!!

75

Анонимен

преди 2 години

До Яница. Донецк и Луганск са в Украйна и тя може да прави там каквото си иска!

74

Яница

преди 2 години

Русия си е на собствена територия и може да прави каквото си иска!!!Войските са эа това, да бъдат пратени там където има эаплаха!!! Инак са ненужни!!! Янките какъв го търсят там??? Така беше с Ирак, Сирия, Афганистан, Югославия да иэброявам ли още!!! Эа украйнските диверсанти, които са обградили донецка и луганска република и убиват мирни граждани нищо не се пише!!!

73

Анонимен

преди 2 години

Къде са снимките? Виждам само една.

72

Анонимен

преди 2 години

А ти какви си мислиш, че са заплатите на руснаците в доларов еквивалент? А на българите? А каква е покупателната способност в двете държави? Новите коли продадени в Русия за 10 дена надхвърля броя на новите коли продадени в България за година...Стига глупости... А ако зьапочнем да сравняваме цени на основни стоки и услуги...

71

123456

преди 2 години

Колкото Садам Хюсеин имаше хим.оръжие, толкова и движение има

70

Анонимен

преди 2 години

Жал ми е чак за хората които все още вярват в медиите....Всичко е платено бе хора,всичко е сценарии,успокойте се малко. Постоянно ходя в Украйна, всичко е театър, а вие сте едни малки куклички без капка мозък. Съжалявам,сигурно боли и малката ви гънчица няма да го разбере, но живейте и мислете за България. Спрете да се правите на политици и вижте в какъв упадък се намира нашата страна!!!

69

Анонимен

преди 2 години

До Лекар 82 "71, абе тия неща ги говориха след 89-та година, така че едва ли са съветски лъжи. Но имаше условие освен руските войски да се изтеглят американските и английските" Не е имало такова условие. Не е лошо ако не знаете да се информирате преди да пишете неща, защото ставате проводници на руски лъжи.

68

Анонимен

преди 2 години

В момента 1 лев е около 45 рубли, преди 5 години , 1 лев беше около 27 рубли. ДА, заплатите в Русия се увеличават, скоро Путин ще направи всички руснаци милионери в рубли.

67

82

преди 2 години

Сложи още 10 натовци в украйна и няма да има утре

66

Анонимен

преди 2 години

До Сандо Само един напълно психясал човек може да приема, че е нормално в 21век "танкове да се разхождат по границата" с друга държава. Русофилията е психически проблем, но това всъщност не е нищо ново дори за русофилите. Те знаят, че се занимават с ненормални неща.

65

САЩ и Украйна

преди 2 години

Пуснаха музиката в 2 часа през нощта.