55

Диана

преди 2 години

Джонсън трескаво търси нещо да заглуши отношението му към истината и наистина се прави на велик..Нищо не постигна неговата визита в Украйна и не може да постигне нищо, ако сме обективни - седнал да продава краставици на краставичаря, значи!..Щял да наказва руснаците когато самият той е под "гилотината" - това ми прилича повече на лудост, отколкото на политика..Да му мислят англичаните какво ги чака ако отново се поддадат на манипулациите му - какво може да се очаква от един болен мозък?!.

54

Анонимен

преди 2 години

Падна ти рейтинга, след като се издъни и сега трупаш точки, като говориш непрекъснато срещу Русия. Само че, кой ти вярва?

53

Анонимен

преди 2 години

Този *** къде се вре, бе? Къде се вреш пък ти бе, тюркоаз?

52

Анонимен

преди 2 години

Великобритания избягаха от солидарността, като се отцепиха от ЕС, сега какво искат? Може би под солидарност разбират пълно подчинение на САЩ и Великобритания.

51

Значи Борката,

преди 2 години

започва да ми става все по симпатичен, а и пьрви отмени сертификати и т.н.

50

геополитика

преди 2 години

UK/US са готови да унищожат EU, но да не позволят съюз Европа и Русия, който ще ги измести от доминиращата позиция.

49

Анонимен

преди 2 години

Англосаксонците искат война на континента, европейците толкова ли са глупави да не виждат това.

48

ПроСоТо

преди 2 години

"Джонсън",какво ти е направила па на теб Русията бе,кюрпетурско ?!

47

Анонимен

преди 2 години

Никога в историята на човечеството не са питали народите искат ли война. Сега е същото. Путин изнудва Украйна след завземането на Крим за да се прави на велик, защото Руснаците гладуват и мизеруват с пенсии по 100 евро. Жалко , че ще има много жертви , а Путин ще си стои в двореца и ще наблюдава на екрана войната.

46

ПЕНКО

преди 2 години

НОСТРАДАМУС Е ПРЕДВИДИЛ ,ЧЕ ЧОВЕК ОТ ИЗТОКА -ЩЕ СЪСИПЕ ЗАПАДА !?!?!? БЯХ УБУДУН ,ЧЕ Е "НЕУТРАЛИЗИРАНИЯ " САДАМ ХЮСЕИН --- НО ЯВНО СЪМ СЕ САМОИЗЛЪГАЛ !!!!!!!!!!!!!!!

45

МНЕНИЕ

преди 2 години

Народите на Великобритания искат Независимост от Англия - проляха много Кръв .Същото е и Окупираните Хавай от САЩ - там има Нелегално Движение за Освобождение .Факти и Истина .

44

Gogo

преди 2 години

А вие англичаните какъв го дирите в ирландия? А ако се отцепи шотландия? Помислете малко и ще разберете Путин

43

gg

преди 2 години

какви ценности може да има в тази пирамида ЕС, в която всеки новоприет член е просто свеж ресурс, захранващ няколко западни икономики

42

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Великобритания видяха, че станаха смешни за нахлуване в Украйна и почнаха да създават провокации за да стане войната. Същото като на Майдана. Този с перуката и този с Алцхаймера ще запалят войната.

41

СТАНИ БОГАТ

преди 2 години

Интересен ФАКТ - Англия е с Територия колкото България , а Управлява Половината Свят - имат Политици които могат да Лъжат Света .

40

Петров

преди 2 години

Хърватите и сърбите са имали различни държави през вековете. Което не може да се каже за "македонците" и българите, нито за украинците и руснаците. Кажи един македонски цар или княз? Княз Светослав дето идва в България столицата му е Киев а е руски княз.

39

Анонимен

преди 2 години

До: номер 40 (Петров) Ами тогава по твоята странна логика, и сърбите и хърватите са един народ? Така ли мислиш???

38

Анонимен

преди 2 години

До До 34Абсолютно различни народи и за това Киев се нарича "майката на всички руски градове", за това е началото на руското царство започва с Киевска Рус, а малорусите са започнали да се наричат украинци , малко преди българите около Скопие да започнат да се наричат "македонци" и това се е случло под диригентската палка на едни и същи кукловоди ... а все това което предстои е БРАТОУБИЙСТВЕНА война и наистина е огромен успех на наглосксите ... уви

37

Анонимен

преди 2 години

До: 39 (NoName) Да ти кажа честно, то самите руснаци не са наясно със собствения си манталитет, ти искаш Борис Джонсън да е наясно!

36

Петров

преди 2 години

България и Северна Македония са две различни държави но с един народ. Нищо че сърбете и наглосаксонските твърдятдруго. така е и с Украйна и Русия.