372

Ивана

преди 2 години

Виц: Двама журналисти си говорят. Единият пита другият, който е в Украйна и отразява събитията: - Колега, кажи ми, Украйна наверно търпи големи загуби. Вярно ли е? - Вярно е колега, отговаря той,загубиха територии, загубиха военна техника и жива сила. - А Русия, колега, какви загуби има? - Няма да повярваш колега, но руснаците още не са дошли да воюват!

371

Ивана

преди 2 години

Не знам защо на този изкукуригал вече старец, му разрешават да говори. Той не знае изобщо къде се намира.

370

Анонимен

преди 2 години

Хаа-хах. То под кревата и скункс няма да се завре. От гърне със таковата, всичко бяга.

369

Аз да ви обадя

преди 2 години

Тоя преди лягане кара Камила да провери за Путин под кревата

368

Анонимен

преди 2 години

Пак излагация, а? Сгрешили са прогнозата с някакви 200-300г. Ако изобщо има какво да се напада тогава.

367

Хем висок , хем едър

преди 2 години

Що е то?: Жужето от Кремъл

366

Анонимен

преди 2 години

...ама те руснаците пеш или с ладите са тръгнали към киев...

365

Преговори

преди 2 години

БайДън и байЖужак преговарят.БайЖужак обеща на всички влюбени в него антибългари да интегрира отново България в СИВ и да направи България 16-та републина на СССР-2

364

Кремълските

преди 2 години

кръвожадни фашисти искат да избият населението на Украйна и да превземат с бой държавата.Така както анексираха последователно Осетия, Абхазия, Крим, Донецк, Луганск. Кремълският Жужак е полудял - в последна фаза на мегаломански наполеонов синдром.

363

Анонимен

преди 2 години

Законният президент на САЩ се казва Доналд Тръмп ............стария Джо е само един узурпатор и лъжец!!!

362

Байдьн,

преди 2 години

като си толкова ''загрижен'' за невинните хора спри да провокираш Путин. Цял свят ви се смее с вашите дати, то не беше на 16 ще напада, сега на 20 февруари. Най вероятно на 29 февруари ще е, Путин като си изпие чая.

361

!!!!

преди 2 години

Законният президент на САЩ се казва Доналд Тръмп!!!

360

????

преди 2 години

Тоя изкукал дъртак Байдън, незаконно избран за президент на САЩ с фалшификации, на врачка ли се прави???

359

До 418

преди 2 години

Зле си, как ще изчегъркаш най-голямата държава в света???Фашагите в Киев ще ядат шамарите тоя път..............няма да им се размине, а клоуна Зеленски украинците сами ще го виснат на някое дърво!!!

358

Анонимен

преди 2 години

Украинските фашисти в Киев ще ядат боя тоя път..................Путин да обяви ДНР и ЛНР за част от руската федерация!!!

357

Стига глупости!

преди 2 години

Историята помни! САЩ винаги води войни извън своята територия! Да си припомним, миналото! САЩ винаги се явява като умиротворител, а всъщност води войни и разсипва държави! Избива населението! Защо не си стои в собствената си държава, а раздухва военни конфликти! Що държави съсипаха, що народ избиха! Хора , който си живееха спокойно и бяха постигнали разцвет! Да си припомним, кой е участвал най-много в конфликтите по света? Останалият свят, кога е бил в САЩ?

356

ПроСоТо

преди 2 години

тоя алцхаймер ептян на врачка фана да са прави !...Ама нещо кристалната му топка сай повредила май...Щото уж беше за 16-ти планирана "със сигурност инвазията",после на 19-ти,сега па.."Секи момент"...Впрочем,таякарикатура НАИСТИНА може да подпали света !...Яко го е подпрял отзад ВПК на Щатите и горкия,понеже освен тремора не притежава нищо лично негово,подскача като кукланаконци..Молете се ГОСПОД да се умилостиви и да ни отърве най-после от тия освирепяли кръвожадни ЧОВЕКОМРАЗЦИ !.

355

Анонимен

преди 2 години

Русия няма намерение да нахлува на Украина. Те го казаха - 50 -100 ракети ще унищожат 40% от икономикатана страната. С още толкова ще унищожат половината и военен потенциал. Информация какво, кога и къде да ударят имат бол - не забравяйте, че над 70% от "украинците" са си руснаци. А таква операция на руснаците ще им струва не повече от 50 милиона долара.

354

Анонимен

преди 2 години

Дементния *** няма търпение да нахлуят.. Иначе кви ще ги дялат военно промишления им комплекс... Тръмп кротуваше... Ужас.. А шимпанзето Обама взе нобелова награда за мир след 7. 8 омиротворителни войни хахахаха нещастници

353

аз-ът

преди 2 години

Столицата Киев -град с 2.8 милиона невинни жители... Ау. Саш-ката й е мъчно за невинните. Когато пускаше ядрено бомби над Хирошима и Нагазаки там невинни нямаше. Децата също бяха виновни.