7

Анонимен

преди 2 години

Скоро и тия на политическото бунище.

6

Анонимен

преди 2 години

Защо младежите напуснаха бандата на Костича?!Ами щото са се светнали какъв лъжец е Костя Цветнокожи вее. Макар че са били яко наивни за да му повярват и една думичка налрая са се светнали.

5

аа

преди 2 години

разплаках се от умиление, то един живот, една сила аууууууу, майкооооо

4

ВЪПРОС

преди 2 години

Младежките Организации към Партии са като Хиени - по точно като Хитлеристките Организации - те са били Доброволни - да се уредят да Крадат Народа и да Убиват .По времето на Соца имаше такива Организации - те бяха задължителни - Пионери и Комсомослци . Чудя се на Акъла на Партиите - как можеш да създадеш в днешно време Организация за Деца на Партията ???

3

Анонимен

преди 2 години

още като чуеш, че партията е на заврения зет и ти става ясно що за партия е. Гномът си му е верен домашен любимец, както Бойкикев, Корни и ред други, да не ги изброявам. Някакви си деца ще му се правят на политици, първо да станат заврени зетьове и тогава в политиката

2

Анонимен

преди 2 години

Партията имала живот хахахаха.... Въпроса е себе си ли лъже или се опитва да излъже другите. ДСБ приключи с политиката след като влезе в управлението с БСП. Преструваха се на опозиция и сега изведнъж нямало проблем да управляват с тях, пълни измамници са това. Най-добре да разпуснат цялата партия защото се изложиха в пълния смисъл.

1

ДСБ=БКП

преди 2 години

Всеки бяга през глава от новото БКП, а заместничката на генералният секретар на партията обяснява колко жива била партията...