102

Диана

преди 2 години

Да бе, защото България е отсъствала от дискусиите за космоса, сега изпраща апаратура в космоса...Сигурно БСПарите покрай ЕС /нали са все европарламентаристи, не.год.ни.ци.те/ са си напъхали носа където не им е мястото и сега го атакуват с простотиите си..Докато не захлопнат всички врати към страната ни, няма да се спрат..Трагедия!

101

Анонимен

преди 2 години

До къде ни доведоха Радев, общата Мая, чалгарят Слави ... да не говорим за американския слуга Радев!

100

Илия

преди 2 години

Нивото ниско, но знаците положителни. Кое му е хубавото на ситуацията?

99

Анонимен

преди 2 години

ПРАВОВА ДЪРЖАВА С ИЗМАМНИЦИ НАРУШАВАЩИ ЗАКОНИ И КОНСТИТУЦИЯ...

98

П.К.

преди 2 години

Много, много се промени... Особенно с новите етикети в големите вериги магазини за хранителни продукти. Но, не само там. Нови етикети има за всичко, що е произведено...

97

И как точно

преди 2 години

става правова държава?-Като,всеки ден премиера иска оставката на главния прокурор,тоест не зачита разделението на властите и от там конституцията,така ли се прави правова държава или,като се търсят сензации от интернет и се обявяват хора за престъпници без съда да се е произнесъл,че са такива и т.н. Смешници!

96

Кико

преди 2 години

Още един омайник, гледате и те лъже! Ние сякъш живеене на друга планета.

95

нещастен българин

преди 2 години

По-лошо е и от Бойковото време..Тока уж с мораториум а сметката ми двойна..Храните като цяло- скъпотия..ТЕЗИ САМО ЗА СМЯНА НА ГЕШЕВ ДРЪНКАТ..ХРАНА НЕ МОЖЕМ ДА СИ КУПИМ ЛОРЕР..ХЛЯБ РАЗБИРАШ ЛИ...ВЗЕМЕТЕ И СЕ ОМЕТЕТЕ КОЙ В ИЗРАЕЛ КОЙ В КАНАДА..КОЙ КЪДЕТО ИСКА НО СЕ МАХАЙТЕ ЩЕ НИ УМОРИТЕ ОСТАНАЛИТЕ В РОДИНАТА СИ...

94

В.

преди 2 години

Имам право да ме управляват отвън. Храната, водата енергията, живота ми да управлява Джо Байдън

93

Анонимен

преди 2 години

Всички промени са само на думи, освен повишаващите се цени и потъването на изтеглените милиардни заеми.

92

анонимен

преди 2 години

Ами да свали розовите си очила този Лорер.Тогава може би ще види,че промяна няма,а ако има,то към по лошото.

91

анонимен

преди 2 години

Куме, куме, как разбра? Наредили сте се като свински черва във властта на държавата: кумове с кумици, съпруги, любовници и приятели, все изключително богати министри! Вчера Кокорчо си изцъкли още очите от егоизъм и алчност, че няма да намали ДДС-то хляба! 80% от работещите са в мизерия, заради инфлацията, която вие предизвикахте! И никакав ББ не ви е виновен, вие сте НЕКАДЪРНИ! Обаче Бог е справедлив и ще раздаде ПРАВОСЪДИЕ на всеки!

90

Ами

преди 2 години

Правова държава е. Как да не е правова, като по някакво право се назначихте по роднински и "приятелски" линии на всякакви постове в държавата!

89

преди 2 години

Лорнер, тва някакъв виц ли е? Ще станем правова държава, когато престъпниците са там, където им е мястото - в затвора и когато всякакви банки, монополи, колектори и т.н. спрат да издевателстват над хората, когато същите имат възможност да не робуват доживот на посочените и все такива красоти.

88

Анонимен

преди 2 години

Почва вече да става правова държава колкото Руанда.

87

Анонимен

преди 2 години

Тя вече беше такава. Сега стана превзета и ограбена от кумовете държава.

86

Анонимен

преди 2 години

България става "правовова държава". ДС си назначи адвокати навсякъде, за да може да контролира по-добре къде да налага мека сила и къде директо да пуска Рашков. Хибридната атака върху демокрацията се състои в това, че ДС превзема държавата със смесица от правни хватки и методи на службите, които включват от дискредитиране на политически противници с компромати, през използване на институциите за терор над същите или техните поддръжници, до най обикновено блокиране на развитието на държавността.

85

Анонимен

преди 2 години

България става "правова държава" от типа на путинова Русия. По една "случайност" в момента в България управлява клона на организацията, която управлява и Русия.

84

Анонимен

преди 2 години

Ама как да не се промени за семейство лорер и сие. Та те "управляват" и инвестират, а не усвояват милиарди. За тях промяната е гоооляма.Какво ни заблуждават. Вчера гледам олиото 5,50 лв. Скоро май само ще гледаме, ако тия не вземат да свършат някаква работа за народа или народа ще ги свърши.

83

Анонимен

преди 2 години

Това ли е днешният виц?