74

Глупчо Бездънски

преди 2 години

А,бе,анонимника под мен!Кой им нарушава правата на тия в ОРДО?Украйна ли?Ти нормален ли си?Всичко идва от Джуджето в Кремъл,какво се правиш на умен?Тоя психопат Путин живек с мисълта,че е бог и всички са длъжни да се съобразяват с шантажите му!Иска да командва целия свят Гнома!Вие ненормални ли сте все да го защитавате?!Тоя е по-изперкал от Хитлер!И по негов сценарий се движи!Утре джуджето ще каже,че в България не се спазват правата на 300 000 ватенки,дето живеят у нас!Пак ли ще се радвате,бе?!

73

Анонимен

преди 2 години

"В Украйна правата на човека се нарушават масово и системно, а дискриминацията срещу рускоезичното население е залегнала в закона. Киев трябва да седне на масата за преговори с лидерите на самопровъзгласилите се Донецка и Луганска републики и да договори необходимите мерки за разрешаване на вътрешния украински конфликт, и колкото по-скоро, толкова по-добре."

72

sd

преди 2 години

нека почва войната че да се затрие руското семе и да се свърши веднъж завинаги с руснаците. Слава на Украина!

71

Сума

преди 2 години

Шечий !

70

"Сепаратисти&qu

преди 2 години

До Анонимен 65-------Крети, това са хора, родени от 20 поколения раждани по тези места руснаци! Райони с мощна индустрия и въгледобив, която даваше много на Украйна! Това е тяхната Родина и събитията не биха ескалирали толкоз, но укрите-фашаги започнаха да избиват мирните хора при първото им обаждане за културна и езикова независимост! Щото започнаха да им забраняват родния език, а руснакът това не може да потърпи - наместо звучния руски - хърхореща "украiньска мова"! ЛуХанск и Днiпропетровск!

69

Анонимен

преди 2 години

Ква европейска армия УС не може да произведе 8 самолета за 4 години, при това платени!

68

Какво следва

преди 2 години

На бюрото на Путин вече стои призива на Държавната дума за необходимостта от признаване на самопровъзгласилите се Донецка и Луганска народни републики (ДНР и ЛНР). Засега го е приел за сведение. Ако Киев не започне наистина да изпълнява Минските споразумения и започне мащабна военна акция, накрая Русия ще признае ДНР и ЛНР и те ще влязат в състава на Руската федерация.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 Стига глупости. Как ще се изправи тази европейска армия в която със сигурност Великобритания няма да учадтва срещу 7000 ядрени бомби на Русия срещу 200 ядрени бомби на Франция. И още нещо как ще накараш Германия коята в момента дава 1% от БВП за военни цели и армията и е гола вода да заделя поне 8-10% от БВП за да изгради европейска армия? За европейска армия могат да агитират само хитри русофили които знаят че тя ще бъде лесна плячка за Русия.

66

Анонимен

преди 2 години

започва се, планът на рашките е в действие

65

Анонимен

преди 2 години

Да оставим вече на мира и Русия и Америка със своето НАТО! Европа вече се нуждае от своя Европейска армия! Стига са ни " пазили братята задокеанци"!-:) Русия съм сигурен,че ще участва и ще приеме факта и идеята за това! Та тя си е в Европа! Така Америка ще се изтегли в Америка и няма да разделя повече Европа!-:)) Време е!-:)) ЕС има думата! Ако не,самите Европейци ще я принудим!-:) В наш интерес е!

64

Анонимен

преди 2 години

Така като чета коментарите родните ни *** разсъждават като малки деца... Трагикомична картинка.

63

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията ще ескалира в близките часове. Путин подгони жените и децата от Донбас и ги концентрира в голями групи под предлог за евакуация. Но вместо евакуация най-вероятно ще ги разстреля с артилерийски вал след което ще обвини Украйна и ще я нападне.

62

До човече

преди 2 години

Не заслужаваш отговор!

61

Човече

преди 2 години

Абе зачудих се нещо. След като ще превзема Украйна, за какво му беше на Путин да пуска тръби които я заобикалят?!?

60

Анонимен

преди 2 години

kak varvi proizvodstvoto na bg soda, sol, zahar, tok, porcelan, staklo, zlato, stomana, jeliazo, med, srebro, platina, cigari, alkohol, tabletki, orajia?! ami mobilnite telefonni bg operatori faliraha li pak patronite i utiliziraneto na stari bg bombi i futbalisti?!

59

читател

преди 2 години

Скоро ще разберете какво се случва,но това нищо няма да промени.

58

Анонимен

преди 2 години

prez septemvri 1989 pak taka ...preselenie na germancite

57

Стига

преди 2 години

Путин, не се чуди.Само бой.Бии за да те уважават.Ти си световния враг номер 1,тъй като не се подчиняваш на янките.

56

Анонимен

преди 2 години

Руски хора, взимайте си територията обратно и хич да не ви пука за западняците, тях само пари ги интересуват, затова и ще западнат.

55

Анонимен

преди 2 години

Най големите комплексари в модерния свят. Китай и 1000 *** по мощен и си работи. Тея пробити военни от нафталина на стслин неспорат да крадат и окупират всипко около черно море. Трагедия.