32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. По времето на Тато се даваха доста пари за спорта и печелихме медали в над 10, стигахме и до 12 спорта, а във вдигането на тежести, борбите, бокса, художествената гимнастика нерядко вземахме златни медали. Сега златото е в нощното шкафче на бившия бодигард на Т.Живков, парите се прибират от ближните му и се влагат в палатите на Роско от Гоце Делчев, а спортистите ни са за окайване. Хелем пък зимните спортове

31

Анонимен

преди 2 години

Като няма борба и бокс да ни отсрамят нашите жени така е. На миналата олимпияда имаше медали.

30

Батко ви

преди 2 години

Аз лично съм учуден. Очаквах поне по 5 медала от всеки вид и класиране в шестицата по медали. Но явно снегът пак ни изненада. :))))

29

Смях в залата.

преди 2 години

Как ли.Последни дупки сме.Важно е участието.

28

Гиб Мелсън

преди 2 години

Всяка държава е изправена пред два избора. Единия е наливане на пари в спортни съоръжения и условия за масов спорт. Другия път е наливане на десетократно повече пари в болници, лекари и лекарства. По времето на Живков бяхме избрали първия път. Сега избора ни е друг и вървим по другия път. Резултатите са жестоко и пределно ясни кой път е правилния.

27

No comment

преди 2 години

Мисля че никой не е очаквал медали така че това не е новина

26

До 31

преди 2 години

Само да не напълниш гащите, когато трябва да скочиш от голяма шанца. И пак да не напълниш гащите, когато на шейничка тръгнеш по улея.

25

един

преди 2 години

То така да се представя и аз мога. Даже без да тренирам ще съм последен, както нашите спортисти, дето само тренират, че даже им плащат. Моля на следващата олимпиада да ме изпратите - може и за спортист, може и като член на някоя федерация.

24

Krass

преди 2 години

Без препарати, няма резултати!

23

Човек за реализации

преди 2 години

Драги хора бъдете така добри да се запознаете с мен и да ме издигните да бъда владетел на България !България не е овца, а лъв !А аз произлизам от типично българско семе и трябва да намеря своето истинско място в кръговратът на живота !Замъка в село Дръндар, никой не живее в него, а това означава че той замък ЧАКА своят оригинален и умен цар ! Щом като лъвът е орисан да бъди цар на животните, това означава , че остинската орисия на България е да бъди царство !Бъдете умни лъвици и лъвове !

22

евтино

преди 2 години

България се предаде, вече е колония, какви шампиони очаквате от колония, държава-донор

21

Ха Ха

преди 2 години

Сега прасето Краско Кралчето дали ще поеме отговорност за това падение? Или поема изцяло когато момичетата с техни пари се готвиха и се лишаваха от какво ли не през последните години... Чакам нагънатия врат да се изкаже. Прасе гадно!

20

Анонимен

преди 2 години

Айде малко да се приземиме.Колко юноши и младежи се занимават със зимни спортове та да искаме медали?! Направо пък е смешно да имаме представител на ски-скокове,след като в България няма и 1(една)шанца!!!

19

Анонимен

преди 2 години

До 20През 1980 год. Иван Лебанов печели бронз на 30км.бягане.

18

Анонимен

преди 2 години

Отлично, закривай!

17

Анонимен

преди 2 години

В биатлона-от четирима -по двама около и след 80 място.Дафовска да се маха!

16

E

преди 2 години

Важното е да сме живи и здрави.

15

Анонимен

преди 2 години

geshev, v. 24 chasa pravi fake news. barzo nakazanie!

14

Анонимен

преди 2 години

Споко! По-зле ще става! :) Важното е, че има банани целогодишно и че сме верни партньори на Запада.

13

Анонимен

преди 2 години

Като за туристи добре се представихме. Толкова си можем. А при соца бяхме назобани с допинг и затова бяхме шампиони!