9

ъъъъъъъъъъъъъ

преди 2 години

Кой каквото си направи, но тук и бая пари са играли.

8

Анонимен

преди 2 години

Диагнозата е дърmоза.

7

ПроСоТо

преди 2 години

язък за Еванджелиста !...Но нищо,в некой следващ живот..........

6

Кико

преди 2 години

Майкоооо,страх ме е!

5

До 6:

преди 2 години

Само да те информирам, че в тия среди има и много успешни интервенции. За пример ти давам втръсналата на всички тук Дженифър Лопес, която има множество операции по отстраняване на тлъстините. Явно, много зависи и какви пари е говотова една жена да хвърли. Четох едно проучване, че в САЩ много лекари сега решават да специализират именно в пластична хирургия, а не кардиохирурзи или лекари-специалисти свързани с раковите болести.

4

Щирлиц

преди 2 години

Какво да му кажеш на такова... Аз съм мъж, нямам никакъв интерес към пластична хирургия, и въпреки това поне от 15 години знам от обща култура за този "страничен" ефект... Който между другото е доста чест.. Понеже като премахнеш мастни клетки, тялото не създава нови, а почва да трупа запаси в останалите... Е какъв чукундyр трябва да бъдеш за да легнеш да те оперират от суета и без нужда, без предварително да се информираш за резултатите и рисковете? Щяла да съди, дано не вземе и стотинка!

3

Анонимен

преди 2 години

С това квадратно лице и като млада не струваше.Стойки и чалъми на подиуми и пред камери е друга работа, ама всичко с времето си.

2

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Тая женска суета..... Вижте само нашите кокони на какво мязат като минат под ножа - ми те стават като пластмасови кукли - все едно са еднакви и правени на калъп- губят естествения си чар и идентичност.Вижте на Боби перукански фолкпевачката -Петя от Добрич по позната като Преслава.Напишете в чичо Гугъл "Преслава преди и сега" да видите как се обезобрази, че даже и пари е дала. Ако обичате жена си не И давайте пари за хирург.

1

Анонимен

преди 2 години

Па тя си е на цифра години. Какво очаква? Да става по-млада и по харна ли? Оооооо, тетко, зАбрави! Отиваш на свлеч.