15

Варна

преди 2 години

БФС слугува на Гела Домус!Като видите видеото:Как Лудогорец печели титлите си? | СКАНДАЛНО съдийство -и ще видите, че в статията правилно е отбелязано, че брутално поръчково съдийство е в основите на проблемите на футбола в България

14

Анонимен

преди 2 години

Лудогорец шампион,оле

13

Анонимен

преди 2 години

видяхме отборите с българи докъде стигат в евро турнирите ако не първия във втория кръг отпадат

12

Един

преди 2 години

Вече повече от 10 г. е ясно, че Домусчиев ръководи БФС. Всъщност схемата беше ГЕРБ, БФС, Домуса, но сега един елемент отпадна. Опитите на човека с изкуствената коса да спаси кожата са показателни, че нещо започва да му пари на темето. Дано Бербатов успее срещу шайката тежки мошеници, за да има футбол в България.

11

Радек от Боктор

преди 2 години

По-скоро това облагодетелства ЦСКА, а не Лудогорец! В Разград налагат българи, които после се реализират в чужбина! Вижте Десподов как дръпна в развитието си, а преди......!!! Лудогорец е един от малкото клубове, които работят професионално и европейски! Резултатите са видни и старите грандове много ги боли дирника, но сами са си виновни: то не бяха схеми, кражби, далавери, комисионни на вход и изход....чудо, чудо! Другите, които що-годе работят са Черно море и Берое!

10

Анонимен

преди 2 години

ами добре какво сте изкарали от школата независимо от коя. Едни разглезени тинеджарчита които само се надуват и за нищо не стават. Мислите ли че хора които си вадят хляба от футбола биха изпуснали някой свестен. Просто няма и за това са виновни най вече родителите закрилници така че много правилно решение АДМИРАЦИИ

9

Анонимен

преди 2 години

Изглежда като леко прекалил с коката на снимката сър Домусчиев !

8

Анонимен

преди 2 години

А защо е бос?Поне едни чейли не може ли да обуе?

7

Анонимен

преди 2 години

Няма го тиквата,благодетеля на домус левентперчем и скоро може да станем свидетели на интересно представление.

6

Дар от БОГ ТАНГРА

преди 2 години

Нека да се прави любов, а не война ! Може ли?Нека да направим България такава, каквато всъщнот трябва да бъди ! Помнете че България е лъв, а лъвът е орисан да бъди цар на животните, а не да ги унищожи ! 3 световна война не трябва да има, трябва да ме направите владетел на България ! Осъзнайте това !

5

Анонимен

преди 2 години

И какъв му е проблема да работи само с български футболисти?Правилото разрешава, не задължава.И в европейските федераций е подобно. Всеки клуб може сам да си решава колко чужденци да ползва в вътрешното си първенство, от максимално позволените.

4

Корупция

преди 2 години

На Боко солтa6aка. Господин Иван Фалконе Гешев да ги арестува и двамата

3

Аууу

преди 2 години

Бе много му злобна физиономията бре....направо кат зомби.

2

Коментар

преди 2 години

Крайно време е да се разтури тая перачница на пари и люпилня на безкрайни скандали!Те футбол не играят а само крадат и се карат един други кой повече откраднал!

1

Кокала

преди 2 години

Кажете Киро Гела, кво е тва Домусчиев? Така си го знаем, така го наричайте