48

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще се напълнят и цените на наемите ще скочат до небесата, години хоум офис ще ви излезнат през носа на всички тарикати, поне сметките за тока да покривахте.

47

1212

преди 2 години

Само дрънкате глупости. Където и да се разходя из улиците виждам затварящи магазини 8 офиси даващи се под наем. Ама няма кой да ги наеме нещо.

46

Ааас

преди 2 години

От всички коментари само не разбрах как ИТ ми помага да отида на лекар. ИТ свърши тая работа.

45

СМЕХ...

преди 2 години

Та ....викаш голема навалица тука от чужбина , за тия офиси ...А..ха,хахаааа.....????ВЕРВАШ ЛИ СИ..??!

44

офисите

преди 2 години

Офис производство не прави!

43

Waffen SS

преди 2 години

До Дарина Желая Ви успех и продължавайте да търсите

42

шпинст

преди 2 години

пълни глупости говори тоя човечец.

41

В.

преди 2 години

Откак премахнаха мораториума за продажба на земя, кои бяха, не помня, България е мъртва. Чужди фондове и фирми получихо огромни терени, построиха сгради които приличат на аквариум и заводи насред полето с Европейски средства. Но няма го работникът. Какво следва: 100 площадки х 5000 души необходими = 500000 души. Със семействата стават милион и половина - два. Могат да ги докарат от Индия, Африка, Азия... Пък казваха, че не можеш да подмениш народа.

40

Аз

преди 2 години

Голям оптимист

39

Анонимен

преди 2 години

То и чуждите компании почнаха масово да напускат ***.

38

Анонимен

преди 2 години

Тез па. Все едно няма нормални държави със милиони квадрати свободни офиси след пандемията, че бал в *** ще се набият. И да се излъжат да дойдат след една година ще си отидат. То и закони трябва да има, и пътища, и жилища, и храна, и забавления. Не става да построиш един офис и да се пребият компаниите коя да го наеме, хахаха.

37

Анонимен

преди 2 години

"Българинът защо си мисли че да правиш бизнес е да търкаш стола в офис и прави ли прави офиси за целия китайски народ. " Българинът беше тръгнал да прави бизнес и да се учи, ощ 91-а, 92-а, ама псоле станаха едни неща и дойдоха едни "момчета" с черно, пратени от "едни наши хора" и всичко замина ...

36

Не съм IT

преди 2 години

Пазарувате си онлайн, поръчвате си вечерята онлайн, плащате онлайн и т.н. Дигитализацията е навсякъде и ви е удобно, нали? И кой мислите създава всичко това? Еми IT сектора. За тях работа ще има...а вие помислете преди да ръсите глупости!

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36, хахахахаха, стой та гледай! Скоро за такива като теб работа няма да има :) почвай да тренираш и жената и децата да ядат камъни. Щот от глад ще умирате! Толкова видотени дебилии не мисхе, че има на тази територия!

34

По-скоро

преди 2 години

отблъскват..

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35, автоматизирал си си главата. седят за гишетата щото са много и повечето некадърни, също като ITтата сега. хахаха, които ще пържат картофи а други ITта ще ни сервират.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26, те седят по гишетата заради НАС! Ние автоматизирахме ненужните им дейности :) както ще автоматизираме и твоите :) нашите следващите 50 годи ще се развиват и автоматизират, но НИЕ ще създаваме нови позиции, които да са нужни! Не вие селяните с гегите! Дори лекарите автоматизираме, имай го предвид следващият път когато пишеш срещу хората от ИТ бранша!

31

Анонимен

преди 2 години

сериозно,аз се чудех каква е тая блъсканица днес на аерогарата ,помислих ,че хората бягат от България и тя затова е близо 5 М ,а то какво било!!!

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32, няма смисъл да се спори с илитерати! Ще видим кой ще пържи картофите :) прсти сте и прости ще си останете! Дори пърженето на картофи за такива като теб е престижна работа :) Нас не ни мисли! Сържай шкембечорабата и муай лук! Толкова си знаеш!

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 Много си *** Саше. ITта ще има но работещите това ще са 10% от всички, останалите ще пържите картофи в макдоналдс защото толкова можете.