108

.................

преди 2 години

Братя Аргирови песен И замириса на море . Нов текст и заглавие от моя милост- И замириса ...

107

Пфайзер

преди 2 години

Господ казва да помагаме на ближния си , така че не го слушайте тоя А х м а к . Явно колегите са му отрязали и квитанциите и сметките за да се изметне като фурнаджийска лопата след като толкова ни е помагал .

106

FMC

преди 2 години

За Мангъров прокуратурата се самосезира. За такива като тоя кога щес е самосезира??? Мангуров ни плашел с ваксините. Тоя и негоподобните не ни ли плашат с чували? каква е разликата? Единия казва истината, другите говорят измислици от 1001-нощи. Въпреки всичко не ги разследват. Защо?

105

Анонимен

преди 2 години

Какво иска, Витанов? Защо прави тези врачувания? Професор е, значи не е за друга титла. Остават парите. Той си взима едни левчета и не го интересува колко души ще изплаши. Колко стари хора се крият вкъщи заради него. Те капнаха от това, че са затворени и нямат движение. Плюс психо атаките на Витанов. Лекарите ги очакват с нетърпение. Това е конкубинат. И Витанката е конкубината.

104

Анонимен

преди 2 години

Имам самочувствие на академик след като този празнодумец е професор

103

Анонимен

преди 2 години

Наследството на НОЩ - бай Шиле Комика, Витанката, гей-дружинка Костадинка, Балтов. Облъчват ни, плашат ни, наставляват ни като последна инстанция. Само Мутафа май се позасрами и се скри. Или пък така му заповяда върховния главноковандващ?!

102

Анонимен

преди 2 години

До колкото помня, на днешна дата 100х. заразени/ден.

101

Питащ

преди 2 години

Писанията на Витанов са като съранички от "Дневникът на един луд". Объркани фрази, липса на връзки с предходни прогнози, само насаждане на черни мисли. Човекът има нужда от спешна медицинска помощ.

100

Fenb

преди 2 години

Този жaлъk човечец, все разиграваше мрачни сценарии, нито един от които не се сбъдна.Насажда страх, говори все за трупове - за това уж има член по наказателния кодекс?

99

Колко му е пенсията?

преди 2 години

Това е най-важният въпрос за Витанов да има пари за сметките, ядене пиене, пушене и за млади магистралки. Трябва да дава още повече експертни съвети, за да събира парички.

98

Простата и течове

преди 2 години

Дедо Витанов редовното пиене на простамол спира нощните течове и напикавания.

97

Щирлиц

преди 2 години

Няма,няма,а специалистите по въпроса нека не прекаляват с веселите хапчета.

96

Анонимен

преди 2 години

Витанка, дай им за душата! Евала!

95

Анонимен

преди 2 години

Завиждате му! Не можете да го скриете!

94

Анонимен

преди 2 години

Витанка, ние на Омикрон не искаме да помагаме. Обаче на теб ще ти помогнем. Ще те пратим при Ани Върбанова за анализ на поведението и спешна помощ.

93

Даринче

преди 2 години

От тази баба Куза ни писна. Не може ли само за 1 нощ?

92

Анонимен

преди 2 години

Вчера от Центъра за заразни болести на Щатите пуснаха официално становище, че ваксините които са набодени в ръцете на 4.5 МИЛИАРДА ДУШИ не са поставяни коректно и са поставяни по такъв начин, че увеличават риска от инфаркт, миокардит и "спонтанна смърт". Не трябвало видиш ли втората доза да се слага след 3-4 седмици, а след 8-12седмици, за да можел организмът да се възстанови след първата доза. Освен това така щяло да има по добър имунитет! ЕХ ТИЯ АНТИВАКСЪРИ ОТ ЦЕНТЪРА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ НА САЩ

91

Анонимен

преди 2 години

Дано,че да спреш да бърбориш!

90

Кроми

преди 2 години

В Австралия огромни протести в Канбера , защо медиите у нас мълчат ?

89

m

преди 2 години

до 94Ако математиката ти е толкова силна като българската граматика, едва ли знаеш какво е аритметична или геометрична прогресия.....