20

Анонимен

преди 2 години

американофили 16.02 мина война не започна,ко ша правите сега

19

Анонимен

преди 2 години

До 26.САЩ има 800 бази по света.Като кърлежи са впили се в "снагата ))))Напротив всички бази със съгласието или молбите на държавите домакини на базите.Дори във Виетнам имат база и там ли са се настанили насила?Докато руснаците никой не ги иска освен Мадуро и Башар Асад.

18

Истината

преди 2 години

Всички на Запад възприемат съобщенията на Москва като комюнике без никаква реална информация.

17

Анонимен

преди 2 години

До7.Русия никога не е възразила за съвместни учения на наша територия с войски на НАТО,всъщност американски.Тя и сега не възразява.Става дума за далеч по сложни неща,като военни договори обвързващи и двете Държави.И всичко това за сметка на Европа.САЩ има 800 бази по света.Като кърлежи са впили се в "снагата " Света.А Запада с цветните си революции (в които има скрито дърво сред цветята) само се чуди,кого да пребие с "букета".Санкциите вече не им вършат работа и сега безсрамно лъжат.

16

Анонимен

преди 2 години

Съмнявам се, че говорителят на руските ВМС е казал, че са напуснали полуострова, анексиран през 2014 г. Той си е техен. Да не говорим, че в Протокол 41 от 5.2.1954 от заседанието на Президиума на Върховния съвет на РСФСР, с който се прехвърля Крим от РСФСР към УССР ясно е написано, че там могат да присъстват до 20000 руски военни. По време на т. нар. анексиране, което си беше законен референдум там имаше 16000.

15

До 19

преди 2 години

Ами щом си е на своя територия може да казва какво си иска, нейна си работа.

14

Анонимен

преди 2 години

Целта на Запада е икономически и чрез заплаха за война да изтощава Русия.Но явно нещата вървят в обратна посока.Ходовете на Русия карат борсите да "полудеят"Много богати хора по Света,губят милиони за минути.Цената на златото се понижава а цените на петрола и газта се повишават.И пак Европа ще го отнесе.

13

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

Можете да сте сигурни,че вече са се разбрали но ние няма да го научим сега.

12

до 13

преди 2 години

Помниш ли когата се прънаха ония зелени човечета в Крим без отличителни знаци? Какво каза Путин тогава? Не не са наши :) има го на видео.

11

Анонимен

преди 2 години

Не им обръщайте внимание на русопитеците тук :) не им остана друго освен да се слюнчат безпомощно по коментарите. Малинов цяла партия им направи ходи се снима с Путин ордени му даваха какво ли не и не можеха да съберат 1% няколко пъти по избори. Така, че тук има не повече от 10 калпакa, които си мислят, че формират обществено мнение :))))

10

Анонимен

преди 2 години

Добре, но Киевската хунта, подкрепяна от режима на Спящия Джо, започна с провокациите, по-добре да се връщат!

9

До 11

преди 2 години

В Крим е намало руски военни? В смисъл? Кой го е казавал това? В Крим винаги е имало руски военни, дори, когато е бил под управелението на Украйна... Имаха база там...

8

Анонимен

преди 2 години

То и в Крим нямаше руски военни едно време... ама ко стана накрая :)

7

до 7

преди 2 години

Ти си нямаш и идеа от веонно дело така, че недей пиши глупости и да си мислиш, че си казал голямата работа. Има значение какво правят как да няма.

6

Анонимен

преди 2 години

Янките да напуснат Европа за да си отдъхне Света.

5

Анонимен

преди 2 години

Какво ги интересува САЩ,какво прави Русия на тяхна си територия далеч от границата със съседни държави?А относно Русия,щом постъпва така ,явно има сигурен план ,за ответна реакция ако мaлoyмнuцu прекрачат границата и и започнат военни действия на нейна територия.Дори и да успеят жестоко ще съжаляват после.Цената на златото се понижи но цената на петрола расте.САЩ не изпълняват обещанието си да доставят газ на Европа.Договор с тях е като руло тоалетна.(Ф-16 на хартия)Сори но такава е истината.

4

Анонимен

преди 2 години

Какво ги интересува САЩ,какво прави Русия на тяхна си територия далеч от границата със съседни държави?А относно Русия,щом постъпва така ,явно има сигурен план ,за ответна реакция ако *** прекрачат границата и и започнат военни действия на нейна територия.Дори и да успеят жестоко ще съжаляват после.ц цената на златото се понижи но цената на петрола расте.САЩ не изпълняват обещанието си да доставят газ на Европа.Договор с тях е като руло тоалетна.(Ф-16 на хартия)Сори но такава е истината.

3

След 20.02.

преди 2 години

Не може така,не е честно сащ и пудели те им имат нова дата за "нахлуване"в Украйна...

2

Анонимен

преди 2 години

Путин направи сащисаните за смях.Вече не знам колко дати обяви склеротизиралия дъртак за руско нападение,а такова все още няма.Русия на своя територия може да си прави каквото си ще.А армията и показа,че за броени часове може да се предислоцира на хиляди километри.Сега ако бандеровците се изкушат под натиска на САЩ да нападнат Донбас,ще има показна наказателна акция,в която и отвъдокеанския обор може да го отнесе.

1

Анонимен

преди 2 години

Да се изтеглят и смърдящите кравари тогава. Да се махат и от България!