57

българин

преди 2 години

До: номер 76 Тогава армията ни беше наборна и задължително трябваше да ходим войници бе, мaлoyмен *** такъв!!! Какво знаеш ти??? В Афганистан не са ни пращали щото е далече. Много българи са били пращани в Чехословакия! Тъста ми за малко и него да го пратят - в последния момент са ги върнали. Но това не значи че други българи не са пращани там да се бият срещу мирното чешко население!Войниците в Афганистан бяха професионални, мир на праха им, но са отишли там доброволно!

56

Анонимен

преди 2 години

"Приятелството" между Украйна и Русия свърши за следващите 100 години и след путин.

55

Анонимен

преди 2 години

С парите на Сорос по 20 статии на ден против Русия

54

Анонимен

преди 2 години

Нито един българин не е загинал в Афганистан, докато Русия воюваше там. Обаче загинаха като част на НАто.

53

Анонимен

преди 2 години

Русия загуби една война-тази в Афганистан. Но да не забравяме, че тогава сме били и аз не знам в какъв военен съюз, но нито един българин не е загинал в Афганистан. Обаче загинаха 6 момчета или май повече, служейки на нато. Помните ли, а? Майките им обаче помнят натовската благодат.

52

Анонимен

преди 2 години

КъФ конфликт бе! Това е необявена война. До сега над 20х. загинали украинци.

51

Solar Power

преди 2 години

До КОЙ ПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА?: В такъв случай по удачно е да застанеш на страната на печелившия :) В историята имаме няколко проби ... и все сме на страната на агресора и винаги губим :)

50

Solar Power

преди 2 години

До Waffen SS: Аз пък предпочитам САЩ и ЕС да пробват при нас разни неща от колкото руснаците да пробват. Живях по тяхно време ... мерси :) Сега е в пъти по добре !

49

Waffen SS

преди 2 години

Харесва ми паметника ,който споменават -"Трите сестри", е това е огромният страх на Тейският САЩ и неговият политически,икономически и дипломатически пудел,евроТейски ,неолиберален и псевдодемократичен ЕС.Това обединение е огромният страх на гейският неолиберален свят,то не им дава секунда спокойствие.Затова се пробват всякакви хибридни действия,чрез НПО-та,цветни революцийки,"демократични"организацийки,като за тях пари не се жалят

48

Анонимен

преди 2 години

Ако Европа е като паметника "трите сестри" ще пеем и живеем заедно мирно и заедно. Лошото е, че има неофашисти като Путин (в миналото Хитлер) които искат да разделят и владеят, никой не може да направи по-голямо зло на руснаци и украинци от чекиста в кремъл..

47

Анонимен

преди 2 години

Никой, който е бил в орбитата на Русия не е прокопсал. Затова е чудно, как все още има малка групичка кресливи путинофили, които мечтаят пак да ни нахлузят руския мир и ценности: военщина, диктатура, армия и оръжие, беднотия, кал и пиянство, а основните двигатели в обществото: корупция и пагон.

46

до 97

преди 2 години

Между другото самите американци определят Джими Картър като най-слабия президент в историята им, докато Тръмп го определят като най-добрия. Ти да видиш.

45

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

"Ние сме във война", коментира Джими Картър. САЩ е във война през всички 242 години от своята история, с изключение на 16 години, обяснява Картър.Картър определя САЩ като "най-войнствената нация в историята на света", поради склонността да се опитва да принуди другите да "възприемат американските ни принципи". "Изхарчихме, мисля, че 3 трилиона долара", допълва Картър за американските военни разходи. "... Това е повече, отколкото можете да си представите. И все на ЧУЖДА ТЕРИТИРИЯ !

44

Анонимен

преди 2 години

Тая статия много заприлича на разказ на Йовков.

43

Rrr

преди 2 години

Придурки, болгария больше никогда не будет числиться в друзьях России, мы вас презираем.Продолжайте

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80 "а нищо чудно тогава да ги учат и че Русия е нападнала Полша." Полша е била поравно поделена между Хитлер и Сталин. Нищо чудно русофилите да сте учили Сталиностко-Путинистка "история".

41

до 80

преди 2 години

Хитлер просто е изпреварил извepга Сталин... Сталин е отговорен за смъртта на милиони руснаци още преди войната с Германия...

40

до 75

преди 2 години

По-добре веднъж война, отколкото цял живот наведен и без достойнство!

39

Анонимен

преди 2 години

Украинците стрелят а руснаците в Донбас играят казачок и пият водка.

38

Анонимен

преди 2 години

Проклятието да се родиш до границата с Русия.Без най малко една 949война в живота си няма да минеш