113

Руски блъф

преди 2 години

Целта му е да заблуди ЕС,че РФ е готова на всичко,дори на световна война.Несъстоятелността на тезата е в невъзможността,ако се стигне до такава война, силите на двете противопоставящи се сили-НАТО и РФ да не допуснат използването на тежки калибри от стратегическите си ядрени сили,което би довело да края на живота на Земята както го познаваме.Която страна започне да губи,неминуемо ще потърси спасение чрез употреба на всички средства,включително ядрени,а локална ядрена война е химера.

112

Анонимен

преди 2 години

Амерекя точно това иска, война в Европа, и унищожаване на икономически конкурент. Само да припомня, че ние сме на първа линя, и Русия ще мине през нас като глиган през люцерна.

111

Анонимен

преди 2 години

Нормално............американците винаги водят войните си на чужда територия...........винаги страдат Европа и Русия!!!!

110

Анонимен

преди 2 години

Прави са руснаците.........НАТО-вци станаха много нагли и агресивни!

109

Кико

преди 2 години

Кучето(ПУ) като полудее, ходи и пикае на тоягата на овчара

108

Анонимен

преди 2 години

В ядрена война между НАТО и Русия НАТО ще поеме по - тежки щети. След това Китай ще е способен напълно самостоятелно да овладее целия "цивилизован" свят без проблеми.Същото е и ако Китай и НАТО се сбият. Тогава Русия ще превземе света. Това им е проблема на "цивилизованите" и за това искат с чужди ръце да вадят кестените от огъня.

107

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖЕЦ

106

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖЕЦ

105

Анонимен

преди 2 години

Някой да си спомня на територията на тарикатите отСАЩ да се е водила война.

104

700 хиляди бежанци

преди 2 години

През 1989 г. имаше масово изселване в Турция на граждани на България от турски произход. Изселиха се малко над 300 хиляди български турци. Процесът спря, защото Турция затвори границата с България. Тогава по българската телевизия изселниците казваха, че никой не ги гони, а отиват на екскурзия. От другата страна на границата, същите казваха, че са прогонени от българските власти. Връщайки се към Донбас, прави впечатление, че Западът не вижда проблем в заплахата от геноцид на местното население.

103

Бобчо

преди 2 години

Има един страхотен италиански филм "слънчогледи" със София Лорен и Марчело Мастроя ни.В един епизод замръзналите италиански войници умират от студ и глад. Един от тях е спасен от Руска *** с думите какво търсите в тази необятна страна на хиляди километри от вашия дом!Русия е необятна не гъсто населена страна, която ще издържи и на ядрен удар за разлика от САЩ и Европа

102

Анонимен

преди 2 години

Мурабето се почнува утре сабайле в 4:00. Знае се, че Путин е влюбен в Хитлер, още от времето на престоят му в Германия. Затова го повтаря. Накрая, след като превземе Европа ще нападне Русия!

101

Анонимен

преди 2 години

Руснаците да си отговорят на въпроса, зашо всички ги мразят и все повече хора симпатизанти се разочароват от тях. Необходима е масова психотерапия на нацията. Те се бомбардират с филми за войната всеки ден. Отдавна трябваше да се премахнат всички ядрени оръжия. От конфликта ще спечелят кирайците и арабите. Отново ще се избият милиони европейци и след това ще има преселение от африка и арбия.

100

...

преди 2 години

"Апетитът идва с яденето!" - след Абхазия и Крим,Путин се е вторачил към Киев и Одеса.Кремъл ще продължи да шантажира с газа и оръжията...

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 Защото е милиционер - взяточник!

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113 Смърт на руския милитаристически империализъм! Свобода на народа и работническата класа! Колелото на историята се върти!

97

Анонимен

преди 2 години

Русия Е империя и велика държава за разлика от Британия на която и е останало само името Велико..... Иначе е една дребна комплексирана държавичка която се мисли за нещо което не е от 70 години поне.

96

Анонимен

преди 2 години

"...за да не може например руски хиперзвукови оръжия да се произвеждат на китайския промишлен конвейер." - що за глупост???

95

...

преди 2 години

105 години след падането на царизма Русия не се е отърсила от имперските си амбиции.И царистите и комунистите провеждат една и съща завоевателна политика и поради това са недолюбвани от всички околни народи...

94

анонимен64264

преди 2 години

америка никога не е имала свестни президенти,само някакви клоуни,но сегашния изперкал дъртофелник май изка много да си спретне глобална война,да но да има кой да го вразуми този динозавър защото лошо ни се пише , а още по лошо е ,че ние ходиме по неговия з....