19

До 20 Последния Софи

преди 2 години

Искаш да кажеш " последния софииски селянин" . Това дето за осирането се отнася за американците а руснаците разбиха в Сирия въоръжаваните и финансирани от САШ ислямски терористи

18

Последния Софиянец

преди 2 години

Където и да навлязат руски войски следва HacиpaHe , справка Афганистан, Чечня , Сирия ... Да се отбраняваш е едно , а да превземаш друго. Лошо е , че изкуфелника ПyтkиH , ще свърши поредната си простотия и ще страдат милиони , хубавото е , че РАсиа намалява по-бързо и от нас ....

17

БГ гражданин...

преди 2 години

Как живеят тези Мизерници незнам. Да стрелят по деца и детски градини. Във всяка нормална държава щяха да ги екзекутират и заклеймят като зверове. Нищо не може да оправдае това което прави звяраПутин. Православната Църква трябва да го Отлъчи и заклейми като ДоленИзверг.

16

дъждовна вода

преди 2 години

"Стратегическо сдържане" е планирано не само за утре. Ученията на стратегическите групировки, влизащи в състава на руската ядрена триада вече са впечатляващи. Те ще бъдат разгърнати в пълна сила след въпроса на президента на РФ към министъра на външните работоти на РФ "Смятате ли, че има още нещо, за което с тях може да се преговаря?", зададен онзи ден. Обърнете внимание на пиндостанската реакция на руските АПЛ, които вече се разхождат край пиндостанските брегове.

15

Алекс

преди 2 години

Air Moldova си прави реклама.Лошо няма.

14

българина

преди 2 години

утре ЦИРКОН на кирилица

13

Анонимен

преди 2 години

"Май друго море ще копат укрите!"______________________________________________ Те дали не са го изкопали вече? Преди около 20 дни смятаната за неграмотна по история и география Лиз Тръсс каза, че Наглобритания щала да продължи да оказва помощ на Трибалтийските умирати през Черно море. Много й се смяха, но тя каточе ли владее секретна информация за новоизкопано укропско море северозападно от Одесса.

12

Анонимен

преди 2 години

"Днес няма ли да има нападение? А утре нещо че съм планирал да се разходя до планината, но не искам да изпусна шоуто и как ще му го натокават на Памперса" Май за днес не са предвидени, но за утре имало планирано учение за "Стратегическо сдържане" (или нещо такова), с пуск на ракети, таааа може и да има пъни памперси, и да се наложи помощ от Германия (вместо каски - памперси). Само за укрите де, УСА си носят. Помнят СС "Доналд Дък"

11

Анонимен

преди 2 години

"нови съобщения за потенциална руска инвазия" - потенциална, реалната е на ВСУ срещу ДНР/ЛНР, подбутвани от САЩ и МикроБритания, под благосклонния поглед на ЕС, ЕК и ЕП! На всички здравомислещи в ЕП се затварят устите! На този фон САЩ се изнесе от Киев и отиде в Лвов, там се преместиха и други посолства, там се изнесоха и олигарсите подкрепящи сегашните бандеровци. Е, там ли ще се сбута 404 - без Донецк, Харков, Одеса, Мариопул... Май друго море ще копат укрите!

10

Анонимен

преди 2 години

Днес няма ли да има нападение? А утре нещо че съм планирал да се разходя до планината, но не искам да изпусна шоуто и как ще му го натокават на Памперса.

9

До 7

преди 2 години

Не. В Рим е.

8

HIHU

преди 2 години

Предтавяте ли си с какви тъпитии ни занимават.

7

Анонимен

преди 2 години

Новините за руската инвазия станаха като новините за новата ковид вълна...

6

Маман

преди 2 години

До АловМа тя, манекенката, отдавна не е в Барселона бре. В Дубай е.

5

Анонимен

преди 2 години

Я, пак научих нещо ново. Ако се вярва на горната комбинация от карта и текст, то "държавна граница" всъщност ще да е "линия, минаваща през средата на държава".

4

Анонимен

преди 2 години

Като публикувате такива глупости напишете поне, че е платена реклама на "Еърбъс".

3

Асан

преди 2 години

Релакс Донбас наш :)))

2

Alex

преди 2 години

Започна ли войната?

1

Алов

преди 2 години

Вместо да карат Бойко до Барселона да види челядтта и манекенката, те хабят керосин да пишат въображаеми надписи. Срамота