75

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията е напрегната,истината е размита,външни сили нагнетяват напрежението,медиите помагат,всички искат война а говорят за мир,лицемерие.Натискът идва от запад,конфликта е вътрешен,населението е смесено,украйна ще се разпадне,няма начин,населението не е еднородно,ето ви мултикултуризъм,повод за война.

74

Анонимен

преди 2 години

Как да се развърже работата? Украйна на иска Минските, Русия не иска проблема да й виси вечно на шията. И двете не могат отстъпят. Ако има Минск - няма Украйна, ако няма Минск - няма Украйна. Май е добре да има Минск 3. Но Минск 3 идва след кютек. то тогава май няма да има нужда от споразумение - няма да има с кого.

73

Анонимен

преди 2 години

А кога ще почне войната между нато и Русия за да разберем има ли смисъл от членството ни в нато и Ф16 ти на тройна цена ?

72

Standoff

преди 2 години

До КиндзадзаОт много руски лъжи ти е дошло в повече. Спрял си да мислиш. Пагалстването не те прави по-умен, а само по-голям папагал.

71

Standoff

преди 2 години

До Да попитамOт писаното ти се разбира, че си имаш голям проблем. Недей да пишеш по форумите, за да не се излагаш. Гледай да не си много забележим.

70

младен

преди 2 години

ФАЩистите като искат война да си я направят при тях, зад океана. Майка им да ..... долна.

69

бг

преди 2 години

Да нападат та да започнат да ги връщат в ковчези -дали ще им стигне Коми за дъски? При 100хиляди върнати войната ще спре.Да питат финландците през 1941 как шепа народ унищожи една армия.

68

X

преди 2 години

Другото което не се разбра е за чий американците се бутат пак където не им е работата?!

67

Анонимен

преди 2 години

Много им е мерак на Хамериканците да стане война...

66

Анонимен

преди 2 години

Представям си украинския народ колко е отчаян от тази медийна истерия, която му съсипва икономиката. Какво ли си мислят хората: "Боже, пази ме от приятелите, от враговете сам ще се пазя".

65

Чакайте, бе

преди 2 години

Русия си стои в нейните граници и не е навлязла никъде. Когато навлезе, тогава ревете, из.роди!!!

64

Анонимен

преди 2 години

ами спрете агресия с донбас русия ще си истегли воиската

63

Анонимен

преди 2 години

Украинците показаха осколки от 120 мм мина. Явно е секратна разработка на руснаците - с право мерене, без заряд, само дупчи стени. А, и осколките са гумени, защото всички стъкла и топки са здрави...

62

captain Close

преди 2 години

Белите каски от Сирия у акциу! Тез хора от Ленгли хептен нямат въображение! Абе сътурнов натюрморт според гостите на Билалов!

61

мнение

преди 2 години

Западния печат вместо да пише за предположение, да вземе да публикува откраднатите документи от украинските ВС за плана им да нападнат сепаратистите.... това е доказателство черно на бяло кой за какво се готви...

60

До Слава Україні!

преди 2 години

Великите укри изкопаха Черно море. Сега вие изкопайте синьо и жълто за да станете остров като Британия

59

Поп Грую

преди 2 години

Някой ще обясни ли защо стъклата на детската градина аа здрави?

58

Анонимен

преди 2 години

До Боби За снарядите - големи щуротии си изръсил, момче! Ти миномет виждал ли си? А виждал ли си го да ползва "балванка"? А детската градина видял ли си къде е? Дали може с "право мерене" да е пробита? Уффф, аман от многознайковци!

57

Анонимен

преди 2 години

Който сам си го търси, не е за съжаление.

56

Анонимен

преди 2 години

До Боби...... Буболино, отговаряш като типичен русофил останал без аргументи :"А в САЩ защо бият афроамериканците". Това, че някъде на света някой върши престъпления не е индулгенция, която да ти разрешава да вършиш и ти престъпления.