10

към к.7

преди 2 години

Следващата цел на стринката от влашкото село Крушовица, което впрочем познавайки я, не гласува за БСП, ще е да свали кабинета чрез интриги. Само че Киро и Кокорчо са американски хора и нищо чудно да й спретнат някой комплот. В страната се носи слух, че тя е човек на Б.Б. и се е готвила БСП да влезе в кабинет ГЕРБ-ДПС-БСП, но Радев пусна напред Промяната и калимерата се е разсъхнала.Участието й в този кабинет е началото на залеза на Корни.

9

до к.7

преди 2 години

Президентът навреме разбра какво представлява стрина Корни и се отдалечи от нея. Нинова се опита да действа срещу Радев, но К.Добрев пое агитацията за президента в БСП и социалистите гласуваха за Р.Р. Нинова отмъсти на Дибрев, като го изключи от БСП, сега е погнала К.Паргов като лидер на най-голямата организация на БСП в БГ. Засега против Стрина Корни са ППО в Пловдив, Варна, В.Търново.Сега селянката ще разцепи и тази в София.

8

дреме ми

преди 2 години

нас това не ни интересува , ходи го кажи на министър импексова .

7

бг

преди 2 години

Нинова ще затрие не само БСП, НО И БГ ЧРЕЗ РАДЕВ И РАШКОВ. УСПЯВА.

6

Анонимен

преди 2 години

Нинова не работи с бели конци а само с червени.

5

Анонимен

преди 2 години

Всички цитирани по-горе са наказани не за мнения, а за действия. Но демокрацията у нас се възприема като безконтролност и безотговорност. Добре се постараха партийните лапачи да осребрят членството си в партията и усърдно да работят против идеите й.

4

Анонимен

преди 2 години

Не е ли време Нинова да бъде изхвърлена от поста,който заема,Тази диктаторка,която разделя Партията,която с болното си его накрая ще затрие БСП до кога ще я търпите...... -

3

не

преди 2 години

може и не ме занимаваи сьс сатанисти

2

Анонимен

преди 2 години

отстрелване на дивите зайци

1

fact

преди 2 години

че кво значение има? Когато партията реши: напрао ти реже главанта и исус да си - се тая!айде ново обвинение, че отричаш!