17

Уффф

преди 2 години

Многото важна ваксина пък това. Пак измислени новини. Всички деца карат ротавирус на 3-5 години и имунитета е до живот. Ваксината доста по-кратко време пазеше. Допреди 5 г. не беше задължителна, дано не са решили пак правят подаръци от бюджета на разни фармацевтични компании.

16

niki

преди 2 години

Много ясно, нали в момента има само една ваксина и тя е за ковид. Другите болести са отсвирени като несъществуващи, защото там няма пари.

15

кирето

преди 2 години

за това пък има IT специалисти в изобилие .

14

до 9

преди 2 години

Омикрона също минава без ваксина - личен опит!

13

Анонимен

преди 2 години

Кога личните лекари ще алармират, че над 70% от децата са с пропуснати поне по 1 ваксина срещу ДТК, Туберколоза, морбили, рубеола, париот! От 3 месеца пускам писма до здравна каса да започнат кампания по редовната ваксинация на децата защото много хора може да починат ако почне някоя шарка, хепатит или туберколоза но никой не *** да направи нещо! Тия 2г мерки и простотии накараха хората да си седят вкъщи и децата пропуснаха задължителна ваксинация и реваксинация срещу истински опасни болести!

12

пх

преди 2 години

Сериозно??? И къде е държавата??? Или у нас вече 32 години всичко е на самотек!?

11

българин

преди 2 години

До: номер 1 Трябваше да обясня за ротавирусите. Температура, гадене, повръщане, разстройство...Докато го къпехме в банята (нямаше 5 годинки) пребледня, загуби съзнание и така се обезводни че се изсуши като гъба! Давахме му какво ли не да го хидратираме - не стана.И в спешното в болницата, оттам в инфекциозното на системи!Оправи се де, но не е за подценяване болестта от тези вируси.Прави са лекарите да настояват за решение на проблема.

10

Анонимен

преди 2 години

Много важно. Баба ми нямаше една ваксина и живя до 93 години

9

Анонимен

преди 2 години

Ротавирусната инфекция може да мине и без ваксина.

8

Анонимен

преди 2 години

Ротарикс не е важна ваксина. От години се опитват да я рекламират и наложат, ама неуспешно, и сега пак използват момента да си правят реклама.

7

българин

преди 2 години

До: номер 1 Извинявай много, но макар да не е задължителна, ротавирусните инфекции са много тежки и опасни. Синът ми като беше малък се разболя от ротавируси и не беше ваксиниран защото му сложихме само задължителните ваксини. Слава Богу че беше ваксиниран срещу морбили! В инфекциозното отделение беше претъпкано с деца от един особен етнос с по-тъмен цвят, които бяха с морбили.Те са истинските антиваксъри, а не ние, които се ваксинираме против всичко освен коронавируса!

6

Чоко

преди 2 години

За сметка на това има изключително много ваксини за Ковид. Ползвайте тях.

5

Апокалипто

преди 2 години

Мдааа,супер важната ваксина за болест от която умират 150 деца в Европа на година.....Аз я отказах за моето дете.

4

ToPhD

преди 2 години

https://youtu.be/Jxki-O1ok8k Моля поставяйте на децата от наистина важните ваксини за детски паралич, шарка, папилома вирус и тн. Не агитирайте за другите, които не са точно ,, ваксини''. Рано или късно истината ще излезе на яве и тогава не знам къде ще се скрият всички организатори, манипулатори, производители, разпространители, лакеи и агитатори. Благодаря!

3

ACAB

преди 2 години

Важното е вакцина против Кобито да има... 7-8 доза да си набием!

2

Анонимен

преди 2 години

Видяха края на ковида и почнаха с другите.

1

Анонимен

преди 2 години

Вчера същата статия. Нито е важна, нито задължителна. Стига сензации.