101

На 23 в сряда

преди 2 години

Е решението.. Аз не искам да ме управлява Канадец, а ти?

100

Радев-фигурант

преди 2 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

99

Анонимен

преди 2 години

т.нар. президент е в паника! търчи насам-натам сее погребални слова, чуди се как да се дистанцира от отрочето си! Защо така уе тате! Чадото е твое!

98

e da

преди 2 години

Искаш социални мерки, гласувай за социална партия. Искате се държавна намеса в цените на горивата и енергията, иска се намаляне на ДДС за ключови храни от жизнена важност, искат се поддържани улици и добри училища...но всички го играят псевдо десни. Да си социал настроен те маркира ,като комунист и червен, в същото време всички искат държавна намеса. Ето ви дясна политика, всеки се оправя, малък , среден бизнес, домакинства... няма намеса всеки да си носи кръста.

97

анонимен

преди 2 години

Президентът изобщо не е в комфортна ситуация, правитерлството също! Те, управляващите са срещу народа, даже срещу тези, които са гласували за тях! Радев, от кумова срама поиска 9% ДДС, само на хляба, а онзи изцъкления Кокорчо, категорично отказа! В другите държави, където инфлацията е наполовина на нашата и заплатите им са европейски, намалиха ДДС-то на няколко основни храни! Ето, това са социални мерки! А при нас - гавра с народа! Трябва с камъни да ги изгоним, тези смешници!

96

Анонимен

преди 2 години

Киро гафа.

95

Анонимен

преди 2 години

не може да се дистанцираш от рожбата си.но тези не стават.много бавите затвора за Бойко.

94

Промяната

преди 2 години

Нищо де от Руанда-Африка го похвалили че добре ги догонвал или работата стана -как ще ги стигнем Африканците....

93

кИролация

преди 2 години

на Потъващите Продължават не им трябва партия да правят. Те си имат машинки за сласуване, с които си изкарват гласове на изборите.

92

Анонимен

преди 2 години

чорапа превърна президентството в комунистическо бунище.

91

Анонимен

преди 2 години

Какво ще критикуваш бе Радеф,та нали ти им си господаря на тези ,,харвардци"ти ни ги натресе и ти ще береш плодовете и ти ще потънеш като,,ВЕРА СУ"БАВНО И МИЧИТЕЛНО....

90

a

преди 2 години

До АнонименПрогледнал си за ПП, за които си гласувал. Похвално! Дано прогледнеш и за истибската същност на Радев, докато България все ощр я има. Гласуването не е безгрижно упражнение, а нещо много важно, което може да съсипе цяла една държава.

89

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

РАДЕВ НИ ДОКАРА ГЛАД И МИЗЕРНО СЪЩЕСТВУВАНЕ.

88

Наблюдател

преди 2 години

To...хубаво нещо е критиката, но до време и в рамките на правомощията на Радев. А той май още не си знае нито правата ,нито задълженията по конституцията на Р. България.Колко ли време още ще го търпим....?

87

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков и ПО нвщо почнаха да разочароват, гласувах за тях, но виждам че са доста неподготвени и слугуват и те на шефовете. Добре че има един нормаен държавник като президентът.

86

Анонимен

преди 2 години

Всеки може да критикува и мрънка, но само истински българин става част от решаването на проблема, а не когато му е удобно да се хвали за чуждите успехи и да критикува чуждите провали.

85

тарикат селски

преди 2 години

Цената на хляба и живота на българите е от Радев.

84

Анонимен

преди 2 години

Какъв президент ? Колониите президенти нямат .

83

Анонимен

преди 2 години

Скоро и на президента ще му свърши комфорта. На хората почва да им писва от скъпотия и лъжи.

82

Крас

преди 2 години

Никой не чете какво пише на входа на Народното събрание! Когато проумеем,че съидинението, а не разидинението и омразата прави силата може да се промени всичко в държавата. Възможно ли е! Не когато има така поляризация и напразни очаквания, че господ ще слезе от небето и ще ни помогне.Не го ли осъзнаем сме загубени и постепенно изчезващи.Трябва да поискаме всички заедно да го направим ,инак не става.