8

Анонимен

преди 2 години

Предпоследният кмет беше от БСП, а новият- ИТН.

7

Анонимен

преди 2 години

Значи ГЕРБ и едно кръстовище е са могли да регулират и сега трябва да им се оправят бакиите

6

Алов

преди 2 години

ПП се пробвалиха вече трябва да подадат отставка и да се връща Бойко,че не се издържа от некомпетентност. По-рано такива новини не илзиаха

5

Анонимен

преди 2 години

гарантирано от герб...

4

Пътищар

преди 2 години

Чули някои , че в европата има "кръгови" и дай да слагаме навсякъде ! Алооууу , кръговото се прилага само при определени условия , а България 70% от "кръговите" са абсолютно неадекватно, ненужно и безидейно направени ! Друг е въпроса и за големия процент некадърни и бездарни шофьори, а за контролните органи да не говорим ! Жалка гледка в покрайнините на Европа !

3

защо

преди 2 години

1. "Кръгово движение" е кръстовище което при което пределно ясно е определен редът на преминаване на МПС. Всеки допълнителен знак ще разсейва и внася смут.2. Уличната маркировка за която говорят не е временна. Това е старата маркировка за кръстовище регулирано от светофар.3. С такива инструктори - такива шофьори.

2

До Асан

преди 2 години

Не, по-големия е с предимство винаги, ако няма БМВ на кръстовището.

1

Анонимен

преди 2 години

Тия са ного бръзи бе. До края на годината че го мътат после че го домътат. А през това време че се утепат бая народ ама това нее проблем. Нали требе да изпълняваме директивата на едноокио пират да достигнем 5 милиона оти че мреме отглади.