15

vlady

преди 2 години

В цяла Европа няма държавници от ранга на Влад Цепеш, Иван Грозни, Хенри VIII, Кромуел, Робеспиер, Джугашвили и т.н. готови на всичко за народа и държавата си и безмилостни към вътрешните врагове, които рушат държавата.

14

ЬЬЬ

преди 2 години

Левски е в устата на почти всички политици,портретите на Левски висят по стените в кабинетите на почти всички власт имащи и толкоз,даже в името на Левски,в идеята за "чиста и свята"република,същата тази република се краде от тях по най-безогледен начин.И е смешно-смешно,тъжно и трагично, когато някой управленец даже само произнесе името на Левски.Това от тяхна страна е гавра с името и паметта на Апостола.

13

пияница мистик

преди 2 години

Левски си е бил един авантюрист, дето не му се е бачкало и си е бил чист бандит и е организирал революции, само и само да има балъци да му се връзват и да яде и пие без пари. Колко държави по света знаете да са си запазили колониите? Англия, Испания, Португалия? Нямат вече и една държава, която да е под тяхно владичество. И какво? Ако никой не ни беше освобождавал, мислите ли, че все още щяхме да сме Турски вилает? Тъкмо заплатите щяха да са турски, тоест по-високи при Ердоган :)))

12

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик Една депутатска заплата е 8 бона. Нищо работа. Бъди сигурен, че не се натискат за това.

11

Анонимен

преди 2 години

Копейкин се разведе с жена си за да не връща субсидията. За какъв морал говориш?

10

пияница мистик

преди 2 години

Напротив! Днешните управляващи са готови на всичко, за да си вземат депутатските заплати. За няколко минути сами си гласуваха повишение на заплатите :))))))))))))

9

българин

преди 2 години

Мисля, че личността на Васил Левски сега се идеализира. Като Исус Христос - всички се стремим да бъдем като него, но никой не може. Всъщност, ролята и заслугата на Левски не е малка.Но тя не се състои в това колко турци е убил с револвера си. Той има уникален принос за организирането на българската революция срещу Османската империя.И нулева толерантност към корупцията (само за членовете на комитета). В Устава е записано наказание за всяко провинение. И наказанието е едно - смърт!

8

ДДРОнег

преди 2 години

Всяко сравнение между Апостола и нашите политици е обидно за паметта на ЛЕВСКИ !!!

7

наблюдение

преди 2 години

Сега българина е готов на всичко да краде дори и да влезе в затвора

6

българин

преди 2 години

Еееее, откъде изникна сега па тоя професор - Недокланов??? То в България професори да искаш, с лопата да ги ринеш! Дали няма да се окажем държавата с най-много професори на глава от населението (и най-малко лекари)?

5

Левски

преди 2 години

Костадинов от Възраждане е правилният човек за нашето време. Рядко е в България да се види политик с такъв висок морал и пламтящо родолюбие.

4

и те така

преди 2 години

значи днес отново ше чуем наизустеното словоблудство на фигуранта , включително и че Борисов е виновен .

3

Анонимен

преди 2 години

Професореее,ама Левски не е бил управляващ,беее.А се е е борил срещу тогава управляващите!А днешните мижитурки 12 години гледаха как един еднокнижник ги такова и сами му се подлагаха.

2

Анонимен

преди 2 години

На професора ще му кажа нямало е смисъл да се мъчи Апостола това, което направиха днешните управляващи през последните 30 години турците не успяха да го направят за 500 демек унищожиха българската нация от 9 милиона станахме 5 милиона

1

Анонимен

преди 2 години

Няма и такива неуправляващи.