39

до 75

преди 2 години

Че то там българи си има...по начало, така да се каже, от времената на Кубрат и от преди него. Не е задължително да е от тука.Което е добра причина да не искаме война, за да непострадат и нашите братя, заедно с братовчедите украинци.

38

Анонимен

преди 2 години

На руснаците са им много малки, че българка да се жени за тях, освен ако нещо не и хлопа. Самите рускини масово се женят за китайци и чеченци. Интернет гъмжи от такива случи.

37

Анонимен

преди 2 години

Питат българка женена за украинец! Отговора е риторичен! Доста манипулативно! А защо не питате българка женена за руснак? Вие от редакцията все още ли ни считате за неграмотни?

36

Анонимен

преди 2 години

Тази повтаря официалната пропаганда. Явно са им взели страха и не смеят да кажат какво мислят.

35

Анонимен

преди 2 години

Е, ако въпросната българка беше омъжена за руснак от Луганск, щеше да е на обратното мнение.

34

Анонимен

преди 2 години

на тая изказването е като рекламите за разни "супер" лекарства, където "голяма група хора" говорят как са се излекували от нещо, от което не са боледували - там ти плащат за да лъжеш и тук с тая "очевадка4 е същото

33

1-n

преди 2 години

Пишете бай Каиш от сусорлево как преживява от пенсия до пенсия. Оставете глобалните проблеми да ги мислят съответните хора

32

НОВА ТВ

преди 2 години

При следващия Народен съд,който е неизбежен,първите осъдени трябва да са продажните журналисти и медийните "видни експерти" по всичко.Един съвет от мен в тези трудни времена.За да намалите възможно най-много заливащата ви отрицателна енергия,не гледайте новини и сутрешни и вечерни блокове.Повярвайте ми,родните *** няма да ви липсват.Има колкото щете спортни,филмови,музикални,туристически,готварски и каквито се сетите още програми.

31

Случаен минувач

преди 2 години

Простото Киро е на интелектуалното ниво на пианиста Зеленски. Така че: ДА СИ ПТАВИМ СМЕТКАТА!

30

Анонимен

преди 2 години

Намерете и една българка в Донецк да ви оазкаже.

29

Анонимен

преди 2 години

След 100години пак Октомврийска революция правят руснаците в Украйна. Само че този път ги няма евреите Ленин,Сталин, Джерджински. А без евреи руснаците са гола вода.

28

PG

преди 2 години

Вие май сте много заблудени да ли украйнците са света вода ненапита,прочете историята за Втората световна и стига сте ни занимавали с тях ,това си е техен проблем да ли ще мислят за нас така някога.

27

Анонимен

преди 2 години

Руското военно учение включва стрелба по детски градини.

26

Анонимен

преди 2 години

Така става когато президентът на една страна е непрекъснато нашмъркан...

25

Случаен минувач

преди 2 години

Украинците са руските македонци. Нашите са открили америка преди Колумб, а онези са изкопали Черно море, за да станат морска държава.

24

Анонимен

преди 2 години

Това са ми любимите статии хахаха, запазен стил на ББС и Дойче Веле! Някакъв си измислен персонаж, от когото взимат интервю, а мнението му съвпадна изцяло с мейнстрийма на западните медий.... "Терористичните групировки" Пхахахах :D :D :D

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Колко ли мизерни украински хартишки са броили на тази женица да изрече тези лъжи?" - точната цена е 30$ за 4000 машинописни знака! Ценорасписа и инструкциите ги има в интернет, включително твитер (извинете)!

22

Анонимен

преди 2 години

Да направим един по широк обзор на обстановката във връзка със събитията не само от последните дни а от началото на"края"на Украйна1):Украйна не е член на НАТО и Чл.5 от договора е неприложимо2):Украйна няма как да бъде приета нито в НАТО нито в ЕС,понеже има неуредени гранични отношения със съседни държави3): Маниполациите и действията на укрите в Донецк и Луганск не работят за тях а за друга сила на хиляди километри от Украйна4)САЩ не са страна по договорите от Минск и не могат да бъдат.Лъжат.

21

Анонимен

преди 2 години

Колко ли мизерни украински хартишки са броили на тази женица да изрече тези лъжи? Не я обвинявам, явно животът в тая объркана държава не е никак лесен.

20

Неее

преди 2 години

Чета лъжите на тази пръдла и си викам: Не беше толкова отдавна та да не помним, че бившия грузински президент, който сега е в грузински затвор заповяда настъпление на грузинските войски в Абхазия. Тази "българка" просто лъже.