12

Анонимен

преди 2 години

Тая партия си отива и благодарение на влахкинята от Крушовица ще си отиде много по-бързо. Борисов, поне 5 млн. лв за тая специалистка по фалитите? Кирчо, внимавай и теб да не те изработи тая маша на Боце!

11

ЦоЦиалист

преди 2 години

Квото остана от Техноимпекс, това ще остане и от ОПГ-то бсп.

10

Анонимен

преди 2 години

Все повече ми харесва Нинова - останаха си само тя и бабите! Накрая - само тя! Щото началника си ги вика бабите, една по една!

9

Анонимен

преди 2 години

Това ли са мъжленцата в бсп.Не могат да се сплавят с една ко кошка,поставена от задкулисието.

8

Боко Тиквата

преди 2 години

Юнакът Румен Мустафа води люта битка за власт с триглавата ламя : Швестера, Кокорчо и Евреина . . . . . Ако няма победител от битката - ще има побратимяване .

7

СериГей

преди 2 години

Задните мисли на Румен Мустафа . . . . . Стратегическата цел на президента е с нов ляв проект и преформатиране на коалицията да стопира връщане на ГЕРБ на власт . . . . Първо дистанциране от правителството, атака срещу Корнелия Нинова и след това стартиране на нов ляв партиен проект е планът на президентския екип. . . . . . . . . Новият ляв проект трябва да осигури политически ресурс на президента да преформатира управляващата коалиция при предсрочни парламентарни избори в коалиция с "Продължаваме промяната", ИТН и "Демократична Блгария", изваждайки БСП от властта.

6

Анонимен

преди 2 години

Паргов от отдавна трябваше да е махнат от ръководна длъжност. Колко години се застоя на ръководен пост без никаква полза за обществото? Колко пъти се бори с разядената от герберска и седесарска корупция столична община? Мълчанието му и пасивността си имат причина.

5

хахаха

преди 2 години

ами другарски съд , добре че няма ,,,, в името на народа :)

4

Милейди

преди 2 години

Действа последователно,търпеливо и методично,по "обстрелването"на неблагонадеждните и непослушните!Да се готви следващият,той си знае кой!

3

xoxo

преди 2 години

ЗАКРИВАЙ!

2

Партиен член

преди 2 години

Нинова не прощава ,а само отмъщава !!! Кой ще е следващият ?!

1

Нане

преди 2 години

Ко ни занимавате с тая извънпарламентарна партия...)))