217

Анонимен

преди 2 години

До ха-ха-хаАбаджиев

216

214

преди 2 години

Треньорката била строга, не им давала да ядат, карала ги да работят до изнемога. Ами как се става първи в спорта с маане на банички и седене пред телевизора ли? Зрители са очаровани от изпълнението на нейните момичета, защото са работили здраво, тя също е вложила много, те знаят каква е играта, ако не искат, просто не се хващат и забравят за медалите. Конкуренцията е убийствена, какво се очаква? И да, момичето се отказ, но за това има вина МОК ДОК и всички медии, които я смазаха, а не треньорка

215

Анонимен

преди 2 години

Тя е най добрата и си е наше българско момиче от Казан.Само се вгледайте в лицето и и ще ви стане ясно че е чиста българкa.Такива лица може да срещнете навсякъде в България.Българската красота не може да се обърка.

214

Анонимен

преди 2 години

Не зная, какво се очаква за да бъде един спортист шампион, освен да работи в продължение на години, с часове, да спазва диети и т.н. Тази лекота на изпълнението на Валиева не се постига с час - два работа. Кой спортист може да постигне феноменални резултати, ако не работи къртовски? Какво се правят на ударени, че нещо взето от нея преди месеци ще повлияе на четворните и скокове.

213

Щирлиц

преди 2 години

Няма ли да ни осведомите на колко години беше Тара Липински,когато спечели златен медал?Тогава бяха едни хвалебствия,едни въздишки,ц,ц,...

212

Анонимен

преди 2 години

Съветски комунистически традиции !

211

Анонимен

преди 2 години

еми , това е нормалното отношение според руските стандарти на ушанските зве-рил-ници ...

210

Анонимен

преди 2 години

До хах Семейните им ценности ,родител 1 ,родител 2 ,ТО ,трети пол ,четвърти пол, пети ,шести ,СоДо/мия ,зоофилия ,...Евро ценности ,нали ?

209

111

преди 2 години

Точно тоя *** да пуска в ефир подобни разсъждения в случая си е направо кощунство.

208

Анонимен

преди 2 години

Камила Валиева е БЪЛГАРКА от Волжска България!!!!На само при руските изроденяци може да има такова отношение към деца, включително да ги тъпчат със забранени химикали!

207

Hcuvjvjh

преди 2 години

Браво на тутберидзе! И на валиева! И аз искам да правя четворни скокове *** не мога

206

Анонимен

преди 2 години

Оравилно й го е казал!

205

не може да бъде!

преди 2 години

Сутринта написах едно мнение за съмнителната стойност на тая статия и вече има потвърджение за правилността на написанот от мен.CAS-спортният съд е излязъл с декларация за неправомерността на действията на ВАДА и МОК респ-съмнителният морал при вземането на решения и сега МОК и ВАД пищят!Не бива да се бърка това решение с други предишни решения спрямо руските спортисти.В случая МОК/ ВАДА са дествали неправомерно,необективно/пристрастно/,проявили са необяснима, неоправдана и осъдителна жестокост

204

Пустиняк

преди 2 години

В Русия човека няма стойност.

203

българина

преди 2 години

аз предлагам да разрешат на американките да се назобат с каквото искат и да се пробват четворно.... ако не успеят санкции няма.

202

българина

преди 2 години

искам същия въпрос да го зададат на нашите национали по футбол волейбол баскебол и т.н....сигурен съм че няма да се разплачат защото не им пука

201

Анонимен

преди 2 години

ДО 217 Ами защо махнахте бай ви Тошо като беше така хубаво бе! Нали вие ком.унягите го махнахте. Нямаше тогава демократи и ЕС.

200

Costa

преди 2 години

Обикновените наблюдатели биха искали да утешат фигуристка след нейното представяне, но може би наставникът очакваше различен резултат, така че изглеждаше, че се е срещнал "твърде студено".

199

хах

преди 2 години

Семейните им ценности - законно е да малтретираш дете, законно е и да си биеш жената (ама само вкъщи!!!)

198

Анонимен

преди 2 години

А какво искате? Да я милва по *** и да се раплаче с нея ли? Това е треньор, не е майка или баща!!!