52

Анонимен

преди 2 години

Без РСМ да изпълни договора от 2017 с България, няма шанс. Вето, дотогава.

51

Анонимен

преди 2 години

Надайте се на гръцки сценарии, Българският е 50 годишен.

50

татар-сеирджия

преди 2 години

Не са добре край Вардаро.Секогаж кажуват,дека не само месечината е македонска,току и звездите на македонски нашепнуват. Ама от мене само едно сакам да им кажувам-албански треба да се учат.Горното го написах на един език,който според техните академичари бил ''посебен'' /отделен/и немал нищо ''заедничко''с булгарския.Сигурно и вие нищо не сте разбрали /не сте ''сфатили''/ Това е шега, разбира се.

49

Анонимен

преди 2 години

След като изтърваха влака за кандидатстване в ЕС,северомакетата сега чинно ще си чакат,пък ако трябва и още четвърт век,докато не вденат,както стана в спора им с Гърция.А за да вденат северомакетата понякога и четвърт век не стига..

48

Бучковски изломоти:

преди 2 години

Шума ке ядам,комита ке ставам !!! Ой..ой...ой..аман от тия татари-окупатори...пак не ни пускат да развеем байряко с вентилатъро в Еурпската уния...

47

Анонимен

преди 2 години

Овде ги гледаме албанските тв со македонски превод , така и сме запознаени со ,,успесите,, на блгарската комбе дипломатиа , кога отишле да носат пропагандни летоци во македонско школо. Без пред тоа да проверат дека името што го носи школото е на жртва од ПСВ , коа загинала поради вашите воиски. Малечки хитлерчиниа , Джамбаски ви е одличен претставник....

46

анаЛизатор

преди 2 години

РСМ няма много време да се мотка. Ако Албания влезе преди нея,след това и тя може да поставя условия за влизане на античните Скопски историчари в Еуропската уния.

45

Извод:

преди 2 години

РСМ е на практика почти превзета от албанците територия и е въпрос на малко време за да се превърне в Северно Косово.....и тогава ще им се стъжни!Защото в РСМ отдавна минаретата са повече от тези в Албания ,а след като допуснаха втори официален език албански,се сещаме какво ги чака! А и то си е напълно заслужено!

44

Илир Мета

преди 2 години

Да влизат в правия път, че както им се канят шип търите: Со к = рци ке ви тепаме.Тоя прираст на населението им - ясно е кои имат по 7-8 дечиня. Не ке да са антички ;)Да гледат Косово и за размислят.

43

татар-сеирджия

преди 2 години

Хич, ама хич не ми дреме какво казали от РСМ, Пендаровски, Заев,Бучковски и някой друг ! Не ми пука! Имаш договор и поставени условия - изпълнявай! Иначе - няма ЕС. Да лаят и да скачат колкото си искат, тая работа така не става! Иначе казано - ВЕТО!

42

КОНСТАТАЦИЯ

преди 2 години

Северомакедонските политици не са с европейско мислене - щели да правят железница до границата с България, да ремонтират пътища, да признават история/все голи обещания/. Тези неща нямат нищо общо дори с европейските ценности. А те ги поставят като условие. Тотално са объркани както те. И това братосване, приятелство, близки народи, са пълни глупости от комунизма. Трябва да има единствено прагматизъм!!!Изпълнение на договора или ВЕТО !!!!

41

наблюдател от ООН

преди 2 години

РСМ и Албания вървят в пакет,но това не е справедливо и не е продуктивно.ЕС да започне да преговаря с Албания и толкова. Защо Албания да плаща сметката на едни хора,които удивиха света с невероятни и извънмерни лъжи и фалшификации? Зер ЕС не си спомня "античното минало" на Скопие? Спомня си го и затова сега наистина взема предвид нашата позиция. Как да им имаш доверие на тези хора,които най-сериозно твърдяха,че Ал. Македонски им е бил баща?Как да не се усъмниш в менталното здраве на нацията?

40

Даме Груев

преди 2 години

Стига с тия зайци и мишоци.Имаме си наши проблеми за решаване.Баста!ВЕТО до дупка,докле им уврят античните кратуни!Мониторинг заради посегателствата към българите там, като прекрасна добавка към ветото! Неочаквано добра комбинация! И ще даде резултат!

39

Пешо Питанката

преди 2 години

Зайо Байо го дадоха на вълците,да видим следващия заек кой ще е ...Бучковски ти ли си бре серсеминооо..???Слагай наколенките и се явявай в Изповедалнята в София :))) Другия вариант е да учиш албански :)))

38

Упсьььь...

преди 2 години

ВИН ДИЗЕЛ е северомакедонец. Оказа се че истинското му име е ВАНЧЕ НАФТОВСКИ.

37

татар-сеирджия

преди 2 години

до Анонимен 42..... Защо "България търси талант", а " Р.С.Македония" не търси?- За да не се набутват, чакат БТВ да го открие, а те само да му намерят северомакедонските корени!

36

ха-ха-хи

преди 2 години

Календарът на маите не бил "календар", а похлупак от древна македонска тенджера под налягане

35

татар-сеирджия

преди 2 години

до Анонимен 42...Макрокосмос северомакедонския космос... простира се от Скопие до външните граници на Македонската Вселена.

34

SNN

преди 2 години

По последни данни и Батман е северомакедонец, родом от Прилеп...

33

МАНУ

преди 2 години

- Македонски археологичари откриха скелета на првиот македонец.Костите датират на 2,8 млн. години. Работи се по хипотезата, че е убит от стрела на бугарски-татар окупатор.