44

Гошо

преди 2 години

До КаракольоТо комунистите сътвориха Симон Петлюра и федералисти от ВМРО .Александър Димитров" Брадата" също е комунист

43

Каракольо

преди 2 години

До анонимника 56 , ако гледаме по този начин в исторически план до преди 100на години никой не беше чувал и за белоруснаци, румънци, бошняци ,косовари, словаци, македонеци, израелци и много други изкуствено сътворени създания. Ала другарите комунисти сътвориха Украйна и украинците сега ще им сърбат попарата.

42

Анонимен

преди 2 години

Трудно ми е да проумея понятието украинец какво изразява - етническа идентичност, национална идентичност. Голяма е разликата. Аз не съм чел за племена наречени украинци или нещо сродно. Чел съм за варяги/викинги, българи, кумани, печенеги, латиши, готи, хазари, татари, даки, за някакви славяни дори, но за украини не съм чел. Явно в историята има големи бели петна.

41

До 51

преди 2 години

Да , а докато западния райх се изселва в Украйна украинците си влизат в западния райх безпрепятствено и ти взимат работата, като работят за заплати , които на теб биха ти се сторили смешни и за които не би работил. Същевременно ЕС налива пари в тези държави , където тези са най - много за да се осигури заетостта на милиони европейски граждани , а украинските ухание си работят на тяхно място и се ползват с повече привилегии от тях. Е.ба си откачения ковид райх. Хитлер никога не би го направил.

40

Минко

преди 2 години

Две-три украинки,до 28 години,до 50кг винаги могат да намерят място в моя дом.

39

Qqqq(продължение)

преди 2 години

Докато някои са против приемането на мюсолмани и скачат против тях , защото изповядват исляма, украинските въшливци им взимат работата , а също и на много други европейски граждани. Само в Чехия има около 1 милн. украински емигранти , а над 50% от населението е от украински произход. За Полша и Унгария да не говорим. Тези държави се украинизират и претопяват от дълги години заради алчността на политиците от ЕС , която ги кара да търсят евтина работна ръка за сметка на самите европейски граждани

38

Qqqq

преди 2 години

Бежанци от Украйна влизат непрекъснато в ЕС , основно чрез Полша , Унгария, Чехия и Словакия, където им се издават фалшиви визи и паспорти , така че това те е нищо ново под слънцето. Който е отишъл да работи на запад знае , че украински икономически емигранти има на всякъде и са също толкова разпространени като ромите. Нека да подчертая - това са икономически емигранти и ООН все още не ги възприема , като бежанци, които мигрират поради други причини (война).

37

Анонимен

преди 2 години

Четвъртият Европейски райх е решил да изсели и експулсира украинците от Украйна и да завоюва Жизнено пространство. Славяните трябвало да се изселят от Украйна, да дойдат западноевропейци.

36

Анонимен

преди 2 години

Европейците ще се бият за белите бежанци от Украйна. За украинките ще има Гражданска война в Европейския съюз между отделните щати.

35

Mен

преди 2 години

Аааааа не,Европа си обича *** тя не иска бежанци християни.

34

баба мара

преди 2 години

товарят ги на кораби и както е било преди 200 години на запад към новия святв европа не искаме украинската ***-фия

33

Анонимен

преди 2 години

А, направо 1 милиард може да тръгнат даже, къв милион...

32

Алекс

преди 2 години

Приемаме само украинки до 25год.

31

Анонимен

преди 2 години

Анализи, разузнаване, експерти дрън дрън ... и накрая цената на петрола скача и руснаците продават на американците ахахахахааххахахаах.

30

Христо Христов

преди 2 години

В началото на кризата 600+ хиляди избягаха от Донецк и Луганск в Русия и към 150 хиляди към вътрешността на Украйна. Това е факт според ООН, а не "може"... По-новите цифри са за 800 хиляди и съответно 200 хиляди. Така че вече има милион бежанци.

29

Анонимен

преди 2 години

Може, но няма да тръгнат. Мога да се обзалагам.

28

Христо Христов

преди 2 години

То и аз мога да спечеля от тотото. Европро'стацие надминаха и неграмотните комсомолци по де'б'илна пропягяндя.

27

Анонимен

преди 2 години

Ние си имаме 2 000 000 бежанци и без война.Избягаха от "хубавия" живот тук.

26

Анонимен

преди 2 години

Украинките са добре дошли.

25

Анонимен

преди 2 години

До дъждовна вода/запознат Защо бог наказва нас нормалните българи да живеем сред морални из роди харесващи Путин и Русия?