13

Пламенчо

преди 2 години

От къде пак се появи. Я ми кажи как ми защити 12/дванадесет/ часовия работен ден. Помня ви яко, защото пробихте тъпанчетата ми в Ревящите ширини с вашите барикади от маси и столове за прословутия хотел "Океан." Помниш ли, или забрави, че оно време нямаше Интернет и цялата кореспонденция на корилица и на латиница минаваше по морз през тъпанчетата ми в промишлен обем. От дедо ти Морз Океанси рибалов.

12

Анонимен

преди 2 години

Защо Бойко Борисов продължава да е жалък, а прокуратурата все по-смешна в т.н. Барселонагейт. Казус, който впрочем е пр ост и ясен, но е свързан с толкова много про сташки постъпки от замесените в него, че няма накъдеИвайла Бакалова: Защо когато казах, че ме рекетират да дам сериозен рушвет за освобождаването на един арестант, ме скъсаха от разпити. А когато заявих, че детето на Борислава е на Бойко, никой не ме търси?

11

Анонимен

преди 2 години

Този *** се нагажда според властта!!!Затова тази институция требва да се закрие,те живеят на нашия гръб,а нищо не ни защитават палячовци. .

10

Ъхъ !

преди 2 години

Пламене, ти кажи какво мислят синдикатите за Рашков Дамаджаната - човекът е имотен крал - всеки месец купува нов имот, нова къща, нови 12 клозета.....! Как ще има 750 лв. заплата за твоите ши.бани синдикалисти? Такова крадене започна , че ще се помни 1000 години !

9

ЩЕДЪР ГРАБЕЖ..

преди 2 години

ИМА ЛИ..??........ РЕКОРДНА ИНФЛАЦИЯ... =.... РЕКОРДНО ОБЕДНЯВАНЕ.....

8

Човек за реализация

преди 2 години

Драги хора, ако желаете България да стани супер държава и българската нация да не бъди поробена, тогава се запознайте с мен ! Няма да бъда лош ! Аз ще бъда себе си !България е лъв, а лъвът е орисан по природа да бъди цар на животните !

7

Хай лавью бая

преди 2 години

Ванья Григоровна от КАНИСЕЙБЕ

6

Анонимен

преди 2 години

Тройната коалиция с главни действащи лица БСП и ДПС също имаше щедри бюджети и всички знаем как завърши!

5

Анонимен

преди 2 години

Когато се теглят милиарди кредити бюджета изглежда щедър. Всъщност всичко ще се окраде от управляващите лъжци и крадци и един километър магистрала няма да се построи!

4

Защо

преди 2 години

Като напиша в гугъла "продажници"-се появява думата :синдикатити bg...ха хааа..

3

Бойко Борисов

преди 2 години

Бюджета на ГЕРБ-ДПС също беше щедър за мен!!

2

Анонимен

преди 2 години

Когато не се краде, бюджета изглебда щедър. ФАКТ!

1

Ученика

преди 2 години

Родните синдикати зорко бдят над имането на чорбаджиите ни...зер и за тях ще изпадне кокалче!