27

Човекът

преди 2 години

Прокуратурата е боклуко

26

Анонимен

преди 2 години

Стига бе. Адвокатите и те на загуба. Айдеее.

25

Анонимен

преди 2 години

При положение, че прокуратурата работи избирателно по дела и е спорно и колко работи, та няма значение дали има пари за експертиза. При всички варианти гражданите са прецакани.

24

Йосиф

преди 2 години

Точно така трябва при неработеща ПРОКУРАТУРАТА се намалява бюджета на ПРОКУРАТУРАТА няма да използват държавните пари за лични облаги !!!Адв. Д. Марковски и Адв. М.Марковски се показват често по телевизията защо ли ? ЗАЩОТО СА ЧАСТ ОТ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА !!!

23

законност

преди 2 години

В момента Почнахме Пресъпленията се опитват да тушират прокуратурата за да могат да грабят безнаказано.

22

Жан Валжан

преди 2 години

ГЕРБ вече извади последните резерви-тоя и баща ми защитаваха Б.Б. по делата му за клевета. Кантората с най-много осъдени на доживотен затвор в Бг!

21

Адвокат Лешоядов

преди 2 години

Марковски, не можеш да изпаднеш в положение в което вече се намираш. Но все пак не спирам да се надявам, клиентелата ти с фолиото и куфара да лежи доживот.

20

Анонимен

преди 2 години

Защо Бойко Борисов продължава да е жалък, а прокуратурата все по-смешна в т.н. Барселонагейт. Казус, който впрочем е *** и ясен, но е свързан с толкова много просташки постъпки от замесените в него, че няма накъдеИвайла Бакалова: Защо когато казах, че ме рекетират да дам сериозен рушвет за освобождаването на един арестант, ме скъсаха от разпити. А когато заявих, че детето на Борислава е на Бойко, никой не ме търси?

19

Анонимен

преди 2 години

Вие нали печелите къв тия проблема

18

Анонимен

преди 2 години

Щом има губещи ще има и печеливши. Честито на спонсорите. Както я подкараха сегашните управници обявената реформа в съдебната система се свежда до смяната на главния прокурор т. е да си сложим наШ човек.. Адвоката много добре опонента какво ще се случи като се махне спец. съда, как да се ограничат правата на главния прокурор..

17

Анонимен

преди 2 години

Олигарсите, мафията и Фигуранта са поръчали отстраняването на Гешев... Затова е натиска срещу него.

16

Анонимен

преди 2 години

Адвокатската мафия има връзки с гешовските прокурори, има техните телефони и офшорни сметки за плащане. Ще се разкрият и техните далавери и как купуват делата на маститите си клиенти. Добрият адвокат е добър, защото има номера на съдиите и прокурорите и техните офшорни сметки.

15

Анонимен

преди 2 години

Това съвременното издание на Марин Марковски ли е? Китайска стока. Качеството винаги се влошава при новите модели. То оригинала е катастрофа, а за това да не говорим. Видът му сам говори.

14

Дора

преди 2 години

Прокуратурата не е само Гешев. Много хора работят там. А като свършат парите за експертизи, ще започнат протести и на вещите лица.

13

Revolution !

преди 2 години

Това управление е вредно за страната,съд.система не работи, хора умират пред болниците,а Русия и Украйна са на прага на война, трябва да протестираме, докато не се свали от власт тази 30-годишна самозабравила се върхушка, която ни управлява !

12

Анонимен

преди 2 години

един адв.без лиценз и неговата секретарка това не могат да го разберат, те си знаят това на менторите си.

11

Анонимен

преди 2 години

Изгонването на този търтей трябва да се доведе до крайности и ексцесии за назидание на самозабравили се държавни служители.

10

Ddd

преди 2 години

На този му харесва статуквото, липсват му златните годинки когато адвокатите и прокуратурата се заиграваха и парите валяха като из ведро, явно е от групата на Петьо еврото.

9

Реалист

преди 2 години

"конфликта между властта и Прокуратурата" -- написано така натяква че прокуратурата е над властта, и този начин на мислене трябва да им се избие от главите. Прокуратурата е част от властта и това трябва много грубо да и се напомни.

8

Анонимен

преди 2 години

'"Ще изпаднем в положение на тържествуване на безнаказаността", подчерта Марковски.' --- ох, милият! "ще изпандем" !?? Че то кога е било друго бе!