41

Марс

преди 2 години

Що, ще пускате нови модели ли?

40

Анонимен

преди 2 години

Е да де то балъците на тоя свет се не свършват,а на "учените" балъци ще трябва наново да обясните що е коронавирус и има ли имунитет срещу него,и защо сте направили ваксини,та да се боцкаш щото създавали имунитет.10 години ще царува тъпнята облечена в млади,умни и проспериращи лица.

39

Не!

преди 2 години

Който е луд, да се ваксинира срещу настинка, успех :)

38

Old but Gold

преди 2 години

Досега не видях оптимист да пише тук. То е така, за това и ви плащат. Оставям клишетата колко и как са се заразили и починали (лека им пръст). Но хора 34к преброени за 2г (пак лека им пръст) не са фактор за затваряне на цяла държава и икономика. Парите знаете кой как и защо ги взе, а ние тепърва ще берем плодовете на това, че хората с останалите болести не се лекуваха, не си правиха операции, не се преглеждаха профилактично. Да не говорим за проблемите на тема психика. Там е непоправимо.

37

Анонимен

преди 2 години

Това същото шефче на фармацевтичната компания днес го третират като герой, утре историята ще пише, че е участвал в най-голямата пропаганда, психоза и геноцид над човечеството.. Дано сме свидетели и на този момент..

36

ъъъ

преди 2 години

Ще ви се! Само накрая да не ви се стори тесен.. светът.

35

Човек за реализации

преди 2 години

Хора които говорят лоши неща за мен на конкретни хора, така правят, защото не искат аз да имам приятелка, деца, приятели, кариера и други неща ! Те искат аз да съм самотен цял живот и да нямам успехи цял живот !

34

анонимен

преди 2 години

Това, което правим е безумие. Този вирус убива, без да подбира.

33

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА Е КОМПАНИЯТА НА БИЛ ГЕЙТС!!

32

анонимен

преди 2 години

Имаме късмет, че придобиха опит с коронавируса, защото това разглезено човечество за 10 години ще се самоубие. Гответе се за десет години живот вкъщи и без събирания и пътувания. Всеки сам избира: Вкъщи или в гроба. Някои са в гроба от много ум. Съжалявам да пиша за тези, които са в гроба, това са млади хора, не злорадствам, но вината си е тяхна, защото се инатеха.

31

$$Bion Tech$$

преди 2 години

Яко кинти!!

30

Аферим

преди 2 години

Ако човека не мое да оцелле без вируси и бактерии тогава как ше живее на Марс

29

Анонимен

преди 2 години

Поправка - живеем с най-различни вируси цял живот и ще продължаваме да живеем с много вируси цял живот, а не само през следващите 10 години. Напоследък не ви се получава нещо пропагандата, ммм?

28

До 27

преди 2 години

Векторните ваксини използват аденовирус -маймунски или човешки, кйто служи за носител (вектор) на генетичен материал от ковид. Рнк са чисти, съдържат само частица от генетичния материал на ковид. Нищо друго. Голяма каша ви е в главите.

27

Анонимен

преди 2 години

Да се чете: Ще ви ваксинираме още 10 години

26

Анонимен

преди 2 години

Не се изяснява как влияе според съдържанието на ваксината първата,що втората от информацията,че съдържала иРНК и то на маймунски вирус,а какъв точно щот по вид,род маймуни има различни както и вируси в тях по предназначение с назначение различни,функционно влияещи на маймуните и човека различно като вируси,че иРНК изолирана от ДНК предава информация на действие В-клетките в отделни имунни системи на тях и хора устроени с функциониране в различни среди на съществуване от съединенията на вещества

25

Подготвеняк

преди 2 години

Подготвен съм! Имам два пакета хартиени носни кърпи, буркан с мед за чая, и парацетамолче. Закривай цирка!

24

Нюрмберг

преди 2 години

Ще раздаваме въжени Нобелови награди скоро.

23

Анонимен

преди 2 години

Заслужава Нобелова награда за медицина.

22

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниран е със собствената си ваксина. 3 пъти.