13

баба мара

преди 2 години

ами от сащ защо не получаваме аз искам мир а не оръжие и конфликтида ни пратят скенери последно поколение да ама не

12

Анонимен

преди 2 години

Както я караме с тия цени на храните скоро в Руанда ще пускат реклами от УНИЦЕФ на гладни Българчета и как срещу 1 Руандски Франк можеш да нахраниш Българче.

11

Сандо

преди 2 години

а кои бяха гениите с фурмите?

10

9

преди 2 години

Затова ли имам толкова негативни оценки....да се коригирам максимално доставя 5 литра на минута и 93-95% .. а да и са около 45 децибела.На цена от 900 Евро на парче.Един респиратор като знаеш как се пише погледни колко струва втора ръка.Като искат да даряват да говорят с болницата от какво има нужда.

9

отговор

преди 2 години

До 9респиратор, не реставратор

8

анонимен

преди 2 години

А Русия кога де дари нещо на България. Никога. Тя знае само да взема.

7

Анонимен

преди 2 години

Ние които хранехме 250 милионен СССР. Ние които памагахме на страни от третият свят. Нас които ни даваха за пример в соц лагера Ние които бяхме на 30-то място по жизнен стандарт. Ние които в 1965 година американците ни рекламираха черноморските курорти. Доживяхме азиатци да ни помагат. Докога ще гледаме как ни унищожават и ще ги търпим бе. Видяхте ли им имотите милионите спестени от закуски. Къде гледате когато гласувате за Мутри бе. На *** сиузаднико ли.

6

Анонимен

преди 2 години

Страна от третия свят дарява медицинско оборудване на страна от ЕС?Срам за нашата държава!

5

son

преди 2 години

Това е реформата в здравеопазването .Ние сме измекярите на европа

4

9

преди 2 години

Тези концентратори на кислород не са подходящи за интензивни грижи както се твърди. Приложението е на места където няма достъп от Централна кислородна система, напромер за лечение на кислородозависими хора в домашни условия. Например хора с хронична дихателна недостатъчност. Максималната концентрация която достигат е 10 литра на мин. през маска.Ако бяха купили и дарили един реставратор на дрегер като искат да е немски щеше да е доста по полезен.

3

Прокурора на Пелишат

преди 2 години

Представяте ли си колко е потискаща тази информация? Да акта на страната Азербайджан е за адмирации!Българи,до там ли я докарахме!Дори само един на деветнадесет имота да се върне пак България се изправя на крака!Българийо земя на герой ...

2

Анонимен

преди 2 години

По-бедни от всички, но по-богати от Сомалия!

1

Анонимен

преди 2 години

По-бедни сме от всички:(