16

Анонимен

преди 2 години

Планът в действие - всички партии на прехода трябва да изчезнат! Борисов добре се справя с тази задача, а и другите много помагат за изчезването на БСП. Включително и старите партийни влъхви, които Нинова отби от хранилката.

15

Анонимен

преди 2 години

Абе социалистите да съберат пари за Нинова,че излезе най бедната министърка,лидерка на партия и с много предприятия заграбени.вече я числим към нас бедните,помогнете на тая бедна жена.помощ,помощ,помощ така вие животно.

14

Анонимен

преди 2 години

Побеля, ама не поумня! Голямата му печалба беше,че влезе в служебното пр-во,дори само като говорител. Сега от завист не може да гледа Нинова като вицепремиер. Колкото до БСП - лека и пръст...

13

123

преди 2 години

Браво на Нинова. Подкрепям я с двете ръце. Бой и трепане на тая зган комунистическа, още малко останаха.

12

социалист

преди 2 години

Заставам зад Нинова. БСП трябва да продължи чисткат докато останат само членовете на Националния съвет. Другите членове са баласт склери пенсионери, които вече не могат да крадат като младите, исамо пречат на другарката.

11

Анонимен

преди 2 години

Писнало му е на човека. То големи игри и интриги в политиката от Лето 2020 г. Загиваме бавно ...

10

Анонимен

преди 2 години

Хахаха този злобар измислен е може би един от силно наглите лъжливи и безкруполни хора.А, бе другарче тази твоята партия никога по никакъв начин не се е и доближавала до нормалната европейска левица, вие сте толкова далеч от европейското. Акълите ви са останали някаде в Азия и то в дъното на Азия.Бетонини картуни това сте вие на лицата ви е изписано колко назад сте с всичко.

9

Радев втори опит

преди 2 години

Радев ще прави партия пак.

8

Totenkopf

преди 2 години

Кутев радвай се се отърва панделата засега

7

Анонимен

преди 2 години

Успех в евроначинанията на гей-сергей

6

Анонимен

преди 2 години

Какво общо имат с традиционните леви идеи днешните европейски песовци? Такива като кутев, сергейчо и сие са си просто цоциалисти и добре се охраниха, паразитирайки върху лявата идея. Предателствата на станишев и миков съсипаха чувството за солидарност и справедливост; ухажвайки разни егоисти, предадоха надеждите на хората. Не е проблем, че в партията членуват богати хора, проблем е, че партийците станаха богати на гърба на социалистическата идея и на хората.

5

Анонимен

преди 2 години

Не могат да се оправят с Корнелия.. тая много корава и сега като взе и парче от държавната власт презареди сили и хич не могат да я помръднат.

4

Анонимен

преди 2 години

Единственият който мисли с главата си а не с краката си. На следващи избори БСП отива при Магарешки Скатажията и Шкембе Войвода.

3

ссс

преди 2 години

Бе какво се пенявите всички. Не разбрахте ли, че няма дясно няма ляво, всичко е за кинти. въпросът е какво предлагате, щото и новите така?

2

Анонимен

преди 2 години

Старите муцуни вият на умряло много отдавна трябваше да им бият шута на разните Герговци, Добревци , Кутевци и т.н. , а след това и на Ниновица. Де се е чуло и видяло партията на левите която уж защитава бедните да е фрашкана с милионери.

1

Анонимен

преди 2 години

БСП се докопаха до кокала и сега се пренареждат.