49

Анонимен

преди 2 години

Ще се подписва всеки още при сключването на договора за кредит, че е съгласен и всичко ше си е по старому

48

Измама

преди 2 години

Не им вярвайте ще го отменят това след някоя друга година има много крадени пари за пране и искат да ги изперат като дават кредити и ставате роби!

47

Съвременно робство.

преди 2 години

Олигарсите ни ошушкват до кокал после дават кредит чрез банките и си им роб до живот.

46

Идея

преди 2 години

Продавай всичко взимай кредит от банката и бягай в чужбина.

45

Тази жена е

преди 2 години

Еталон за омбудсман !

44

На босия Цървулите

преди 2 години

Тези дето много знаят хайде да кажат как ако не внасяш за потребителски вноските и работиш без договор или на граждански как ще ти спрът нещо от заплатата ( нямаш нищо на твое име ) Ако си в чужбина немогат да те пипнат. И как ще гонят 5 рода братовчед ако кредита е от банка без поръчител говоря. Единствено си с блокирани сметки в България Което не е проблем защото ако работиш в чужбина ти вадят сметка бързо

43

Анонимен

преди 2 години

В Закона на Мая Манолова ще пише: "Имал е бол пари - дал е." Одобряваме и ще вземаме пари, Мая манолова ще ни защитава с една гърда.

42

Анонимен

преди 2 години

Тия колекторски фирми u чcи- тa са живи ... , xрaHят с жuвoтa и дyшuтe на хората. Преди ЕС ги нямаше тия неща, длъжниците лежаха в затвора. Сега е по- лошо, стават донори за цял живот на по-гореописаните

41

Анонимен

преди 2 години

Взех 100 бона, оня ми вика - връщай сега 150 бона. Аз му викам: Ти за *** ли ме имаш? Дай ме на съд, съдът ще ме оправдае. Той иска да ме измами със 150 хиляди лева. Крадци са и измамници. Аз ще се оплача на Мая Манолова, че ме тероризират с искане на някакви пари. Мая Манолова ще защити всички бедни кредитни милионери. Аз хванах "Златната рибка" на Краси Радков и тя ми изпълни едно желание - да не връщам пари. Краси Радков само дава пари, не иска пари. Измамниците да си гледат рекламата.

40

Анонимен

преди 2 години

Вземайте и не връщайте. Държавата ви защитава. Само балъците връщат взети пари. Оня е имал бол пари - дал е. Да не е давал пари. *** са връщащите пари. Не бъди ахмак, не връщай нито лев на кредитора.

39

При цесия

преди 2 години

Не се иска съгласието на длъжника. Той трябва само да бъден уведомен.

38

Анонимен

преди 2 години

По големи простаци от тия с бързите кредити няма в нито една банка в ЕС.

37

Анонимен

преди 2 години

Грешката е на Банките. Защо дават само Потребителски кредити. А не дават кредит за Производство. Да си направиш казан за бира или казан за Ракия. Или да направиш 15 дек. Лозе, фурна ,трактор, и ъ. Н.

36

Анонимен

преди 2 години

При Инвестиционния кредит. Обслужването е нормално и възвращаемо . Пример камиона закупен с кредит се изплаща особенно в земеделието. И ако приемем , че 40% от населението се захване с земеделие ~1.5 мил. от работосп. население, то на тия банки им се отваря неимоверно много работа по документи.Но банка с такъв кредит не се обвързва. Тя си търси длъжници по ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ. Защото от телевизор, жилище, туризъм пари не идват

35

Анонимен

преди 2 години

Коя е тая банка която отпуска Инвестиционен кредит за ОСНОВНИ СРЕДСТВА / както се казваше в тоталитаризма/ средствата за ПРОИЗВОДСТВО. Не кредит за потребление ,телевизор, жилище, таблет, барбекю, учене в чужбина, туризъм.

34

Анонимен

преди 2 години

Никой няма право да ви кара да плащате, каквото и да било,което вие не смятате ,че дължите и то по телефон. Това е като телефонните измами с остави пари до кофата.Всичко,което твърдят ,че дължите до последната стотинка колекторите трябва да го докажат в съд. Това няма как да стане и те знаят понеже 99% от вземането е недължимо измислено и съчинено -следователно недоказуемо пред Съд. Съответно те ще ви звънят за да ви плашат и убеждават да плащате недължими пари Не им вдигайте пълен игнор,

33

Анонимен

преди 2 години

отивай си в англия под масата на кралицата, чуждопоклонничке

32

Анонимен

преди 2 години

Банките умишлено избягват да отпускат ИНВЕСТИЦИОНЕН КРЕДИТ. Който се използва от частните фирми за производство. Транспорт, земя, животни, инструменти. А се натискат само да дават Потребителски кредит. Така започва маменето.

31

До 26 Myньо

преди 2 години

Няма балъци Myньo хората са кредитополучатели независимо изрядни или неизрядни ти си никой с IQто на суров пъпеш да обиждаш хора били те неизрядни с разни квалификации. Всяка икономика оперира с бизнеси и потребители Бизнесите фалират в последната година държавните хрантути унищожиха 1 милион и триста хиляди бизнеса само за 1г.Бизнесите имат работници един взел таблет друг кола на детето компютър.Тези стоки са с тройни надценки платени отдавна.Ако не плаша продължаваш и не затлачваш икономиката

30

Анонимен

преди 2 години

Милиони са измамени от българските банки. И малцина са тези , който прибраха милионите на спестителите.. както се казва от Ал Капоне " С пистолет можеш да ограбиш банка, А с банка можеш да ограбиш населението"