72

Анонимен

преди 1 година

Безсмъртен е Левски, Ботев, Хан Аспарух, тия експлоататори са жалки в егоизма си в манипулациите над човечеството с жалките им медии и слугинаж вкупом... нали така Нел? Има ли достойнство в такъв живот? Лъжи-мажи-лъжи-мажи... съвест под наем...

71

Бас Мечо Бас

преди 2 години

Тогава ще ги убият наследниците им,за да им вземат богатсвото като няма да мрът.Парата и еб***то въртят света,от тая въртележка човек трудно ще слезе ако нещо не го накара насила.

70

Анонимен

преди 2 години

Да живеят вечно..........едва ли.............но 200 години е достижима цел...........разбира се, това няма да е достъпно за всеки, а само за елита.............супербогати и суперумни хора!!Защото богат глупав няма, нали знаете!!

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 - Щом си *** рекал... едва ли.

68

до Solar Power

преди 2 години

А роботите кой точно ще ги поправя и поддържа? Това не ти е като във фантастичните филми.

67

Solar Power

преди 2 години

До до Дано: Ами те ще си намерят кой да им работи :) Нарича се робот !

66

Анонимен

преди 2 години

Няма как да се надхитри природата и да има вечен живот, но ще е хубаво човек да си може до последно.

65

Анонимен

преди 2 години

Хора имат най-голям страх от това което е неизбежно. Няма да подмине никой. И звездите умират. Викат му колапс.

64

до Дано

преди 2 години

Аз пък съм много уморен от лошия ми живот и не искам да живея повече на тази планета. Самата планета е хубава, но простаците, дето пъплят по нея я съсипват. Същите тези милиардери какво ли не ми измисляха и с какво ли не ме тровиха: то Чернобил, то пандемии, то икономически и военни кризи... И не искам да имам деца, които да живеят същия гаден живот, като моя. Милиардерите да намерят друг да им бачка.

63

Анонимен

преди 2 години

До 69 - Ам ... WTF, бро?

62

Дано

преди 2 години

Как може да сте толкова ограничени и да кажете че не искате да живеете повече и по-здрави и ще ви станело скучно,що за ограничени ***.Толкова време с близките,толкова книги за четене,толкова места пътувания,гледки,деца,внуци,езици и какво ли не.Празни глави сте си

61

До Сидней Австралия

преди 2 години

Коя беше комбинацията и съединението може ли да кажеш.Ако не се лъжа имаше метформин и още 2 неща но съм забравил ,а бях чел ?

60

Анонимен

преди 2 години

Защото само те имат достатъчно пари да го спрат. Другите нямат толкова пари и не си мислят за такива неща.

59

Пич

преди 2 години

Всички ***, които са си надвили над масрафа, искат да се задържат по-дълго на планетата, за да точат ресурсите й и да тормозят останалото население. То преточват кръв от млади хора, то какви ли не гадости ядат. Ама Господ е решил друго и от време на време ни отървава от някой от тях.

58

Анонимен

преди 2 години

"Прави любов по-често, храни се пълноценно" - Правя, ама жената вече два пъти ме заплашва, че ще наеме някой, да ме застреля, ама с нея любов не ми се прави ...

57

Анонимен

преди 2 години

До отСиднейАвстралия "Аз също спрях 10 години от стареенето ми с едно от съединенията което професора взима. Забавих цикъла на стареене на всяка клетка от тялото ми." - Очаквам от възрастен човек, да знае разлиакт амежду "забави" и "спря". Ако беше казал "забавих" и сега "српя", нямаше да е проблем, ама ти си в конфликт дори и със себе си, при това в 20 думи...

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 - Да, а в края на другата, малки човечета с големи космати крака победоха ултимативното зло в техният Свят, като метнаха 2 грама пръстен в лава ... Да оставим приказките на една страна, а?

55

Анонимен

преди 2 години

До В. - "В същност", ракът е грешка в работата на дадена клетка, която отказва да умре или да се раздели, а имунната система не я разпознава, като "дефектна".

54

Гина

преди 2 години

А някои сме чели Винету!

53

В.

преди 2 години

Регенерацията на клетки в същност е рак.