123

Анонимен

преди 2 години

Джамбаз ефенди зарадва двата си асансьора избиратели с остригани глави и мрачни физиономии.

122

Анонимен

преди 2 години

Излага се Джамбазина, тежко се излага и тръгнал да се пали да защитава Полша и Унгария от ЕС... те двете сякаш ни защитиха за Македония! Напротив- най- нагло защитиха макетата и измамите!

121

НОМЕР2

преди 2 години

Демокрацията е за демократите! Такива като Джамбазки трябва да се изкореняват, както бурените в градината!

120

Роза

преди 2 години

Джамбазки не е стока и все с нещо се проявява,но да не занимават хората с това как вдигнал ръка и дали поздравът му бил хитлеристки или не!Намериха си благодатна тема журналистите!Много по -важни са гладът ,скъпотията,масовата смъртност,топенето на нацията и т.н.Този ще съумее да се измъкне сух от водата,хитреци като него дори успяват да се пишат герои,а пък ние ще си зяпаме мухите и толкоз.

119

Не виждате ли...?

преди 2 години

ТОЯ Е АБСОЛЮТЕН КА..ПУ..Т......И СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!

118

Мен

преди 2 години

Хитлеристите в Бг немат свиршване тъй че този олигрофен не трябва да е в политиката а и какво е направил за България до сега

117

фори

преди 2 години

ТОЗИ ЕВРО ДУПЕДАТ,ОТ БЪЛГАРИЯ,ВЕРОЯТНО Е МИСЛЕЛ,ЧЕ ДЪРЖИ ЗДРАВО МАРКУЧА И ПОЛИВА ЛИ ПОЛИВА ЗА ЗДРАВЕ И АКЪЛ БЪЛГАРСКАТА РАЯ!ДА МУ ВКАРАТ ЕДИН ПАТРОН В ЦЕВТА И ВСИЧКО ЩЕ СЕ УРАВИ,ПЪК МОЖЕ И ДА СЕ ОПРАВИ ОКОНЧАТЕЛНО!

116

Минка

преди 2 години

НАПОСЛЕДЪК,МНОГО ГЕЙОВЕ СЕ ПОЗДРАВЯВАТ И ИЗПРАЩАТ С ТОЗИ ЗНАК!НИЩО,АМА НИЩО НОВО В ТОЗИ ЕВРО ПАРЛАМЕНТ!

115

Алекс

преди 2 години

Пак се е напил.Алкохолът не прощава.

114

Да ама

преди 2 години

Си седиш там на хранилката ,хубавата заплата и облагици - Ела си тук да свършиш нещо полезно !

113

Извинете!

преди 2 години

Аз също вдигам ръка на улицата за поздрав на познати. И го правя все по често при пандемията.

112

черният дом

преди 2 години

да си бял и щастлив е престъпление срещу човечеството по днешните стандарти

111

Народеее!!!!

преди 2 години

Много политически неграмотни хора пишат!Браво на Джамбаски защитник на българските интереси?

110

н.плстика

преди 2 години

Браво Джамбазки,стига сте мълчали .Вижте Орбан какво прави.

109

Анонимен

преди 2 години

Тоя с изгнилите зъбки вече никой не го брои за нищо. По-добре късно, отколкото никога.

108

Чакала2

преди 2 години

Поредният Български ***...

107

rm

преди 2 години

Аз изгледах видеото, и макар да не гласувам за Джамбазки, това което направи приличаше повече на "Разбрах те, ай чал", отколкото на това което го обвиняват.Но една снимка, от правилният ъгъл, изглежда съвсем различно.

106

! До 124

преди 2 години

Кое му е доброто на ЕС...., че пропагандират хомофилията и напълниха Европа с ислямисти....или, че налагат квоти за производство на всяка една страна....Празните кратуни където ходят да берат ягоди и ябълки в България същите пари ще ги изкарат на годишна база, но няма да спят по фургоните...обаче трябва да можеш и да смяташ. И в България има недостигстиг на работна ръка в селското стопанство.....последно се търсеха пастири за 3к на месец в Родопите.

105

Анонимен

преди 2 години

До !:Засега по-добро от ЕС, няма да намериш, имат много недостатъци, но засега няма по-добро от ЕС и Европа, не виждам, повярвай ми, може би само Китай са по-добре, но хубавото на ЕС е, че и да имат кривици, може да се изправят, като се съобщава за нередности и се работи упорито да се оправят проблемите. Дори в ЕС институциите повече ще ти обърнат внимание, отколкото бандитите с власт в България, които държат страната в ръцете си и са неевропейски марионетки.

104

!:

преди 2 години

Този е правил издънки, но това не е една от тях....Човекът вдигна ръка в знак за извинение! Европейският съюз почва изключително много да дразни с политиките си отделни държави. Това, че България, Полша и Унгария не желаят да се превръщат в бунище на емигранти не означава, че са по-малко членки от Германия, Франция, Италия.... истината е, че ЕС се разширява на изток заради работна ръка и нови пазари за техните вериги. Не ни обичат и не ни искат!