46

дърт

преди 2 години

Явно кръвната плазма е раздадена като суха храна за един месец!

45

Крим не е руски

преди 2 години

проф. Владимир Чуков поредното руско ме ке ре.. получаващо рубли.. Изобщо не го чета защото знам че руското посолство му пише речите.

44

Анонимен

преди 2 години

Заради бизнеса с горива, САЩ са готови да запалят и война. Нищо лично, бизнеса си е бизнес.

43

Анонимен

преди 2 години

Чуков ,гад лъжлива ,тук върлува картела още от времето на Борисов и сега е същото

42

А стига бе..

преди 2 години

Кога го обраха Виктор бе Анисийче, че кръсти "Виктор Обран" ?

41

aфриканска страна

преди 2 години

със сняг.

40

Атанас Велмазов

преди 2 години

ВЕЧНА ПРИЗНАТЕЛНОСТ КЪМ БРАТСКА РУСИЯ И ВЕЛИКИЯТ РУСКИ НАРОД !!!!!!!!! ЕДНО ЦЯЛО СМЕ !!!! ДАНО СЛЕД КАТО ГОСПОДИН ПУТИН АНЕКСРИА УКРАЙНА СЕ ЗАЕМЕ И С НАШАТА КЛЕТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ, НЕЩАСТНИЦА КЛЕТНИЦА И ДА СТАНЕМ ЕДНА ДЪРЖАВА !!!!!!!!!! НЕКА !!!!!!!!!!! ЩЕ !!!!!

39

Ямболски цървул

преди 2 години

Бойкот на всички продукти 1 месец!Само вода!

38

Назарбев

преди 2 години

Този *** Чуков как сравнява Ирак със Русия ? На коя планета живее ? И до кога *** ще зомбират зрителите с ефтини англосаксонски нескопосани ефтини пропаганди ? Събуди се ей българино не слушай такива мекерета като този Чуков .Повече никога няма да се върне епохата 1984-1991 г и Рейгън умря от 2011 г А дъртия памперс бай трън като Чуков не знае на коя планета е .В седесерастите върлува тази мантра че Китайците видите ли ще завладеят Сибир .Абе ако това да не са възпитаници на Джо. Стиглиц

37

FMC

преди 2 години

Защото реално така наречения русофил се страхува, че може да бъде заличен съвсем скоро. Англоезичната култура се налага навсякъде, а това не е добре за нас, които не искаме да говорим английски, не искаме да приемаме културата им, не искаме да ни купуват с евтини чалъми. Затова и сме русофили. Виждаме бъдещето на децата и внуците си там, не в Англия и щатите. Защото кой отишъл в Щатите и Англия, децата му вече не са българи, не са руснаци, не са сърби, не са и македонци дори...

36

FMC

преди 2 години

Добре де, 42, какво според теб е "русофил"? Повечето колкото са русофили, толкова и славянофили така да го кажа. И ги боли, когато руснаци, украинци, сърби, българи и така наречените македонци, се противопоставят. Или по-точно ги противопоставят един на друг и надъхват да си издерат кожите. Понятието "русофил" е общоприето, но реално това означава американофоб или по-широко скороено - западофоб. Това е то да си русофил.

35

ГОСДЕП

преди 2 години

Тоя е изкукуригал. Унгария договори газ под 200 долара, а Европа купува на 1000 долара от ГАЗПРОМ ама през борсата в Амстердам. Когато американските балони тръгнаха към Европа с газ за 1200 долара, Газпром пусна кранчето, цената падна на 900 долара и говедарите обърнаха корабите...

34

Анонимен

преди 2 години

Ния с русофилите не може да водиме воина,ния се уважаваме и живееме заедно,,има много българи женени за рускини,лично аз много уважавам русия,познавам тяхната култура и ценности,в българия има всякакви европеиският съюз е общост на народите по света.

33

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо да си русофил,някои хора са учили в русия и русия им е дала повече дори от българия,и сърцата са им раздвоени на две половин за русия половин за българия,аз ги разбирам,само не тръгваите срещу българите уважаваите ги,ния нито сме русофили нито американофили,ния сме си обикновенни хора.

32

Анонимен

преди 2 години

Лошото е,че се отразява на българия това напрежение,тия двете държави ако си имат нещо взимане даване и си правят бизнес не през нашия гръб.

31

Анонимен

преди 2 години

Батко Владко, той не ви казва всичко. САЩ са изчерпали запасите си от шистов газ, затова уговарят Кувейт да доставя на Европата. САЩ спират Северен поток2. Защо? Защото САЩ се възползват от кризата с горивата в Европа. САЩ купуват сгъстен газ от Русия и го продават понякога на 10пъти по-високи цени отколкото са го купили. Русия продава на САЩ сгъстен газ на по-високи цени, отколкото би го продавала на Германия по Северен поток2. Така САЩ и Русия са в комбина, а Европейците да затъват.

30

Анонимен

преди 2 години

Няма да ги предостави на САЩ ще ги предостави на Китай

29

Анонимен

преди 2 години

Много точен анализ, браво!!

28

Петров

преди 2 години

Русия има твърде голяма територия и природни ресурси несъразмерни на населението поради, което следва да ги предостави на САЩ, както обясни откровено, преди няколко години американския държавен секретар ! Случайно ли американците оставиха в Афганистан оръжие за над 80 млрд. долара, включително 150 самолета. Защо , като верни съюзници не ни дадоха десетина без парИ, а ни изтърмъчиха здраво? Ясно защо: тези пари ще си ги избият от оръжието, което предоставят на Украйна и братята от НАТО.

27

Анонимен

преди 2 години

Тоя професор е отчайващо неграмотен. Цялото цвилене на Москва последните седмици е че искат да изтъргуват от Запада Крим за членството на Украйна в НАТО. Наратива е вие ни давате Крим а ние нямаме нищо против Украйна да влезе в НАТО. Това е геополитическото мислене на Путин, затова иска да се договаря само със САЩ без мнението на Украйна.