86

До Анонимен 89

преди 2 години

На кратко - Мерките убиват хора. Болниците не лекуват. Хората са наплашени и не търсят помощ за да не би да лепнат ковид и си седят вкъщи с инсулт докато не ритнат камбаната.

85

Анонимен

преди 2 години

Затворихте хирургии и реанимации и цели др. отделения за да лекувате хрема. Хора влизат в болница с инфаркт вие ги вкарвате в ковид отделения да ги лекува уролог за болест на дихателните пътища! На всичкото отгоре личните лекари се покриха като мишки и нацията изостава с ваксините срещу шарка, полиомиелит, туберколоза инт с 2 ГОДИНИ! Имаме 35000 умрели С ковид от които я 2000 са умрели от КОВИД, я не. Но имаме оше едни 50000 умрели дето не стигат до болница щото "само за КОВИД или по спешност"!

84

Анонимен

преди 2 години

Дофтор по биология, не по медицина. Лабмишок тръгнал да ни агитира дистанционно срещу заплащане... Тез' пари през дупето ще ви излязат. Толкоз народ подведохте, толкоз страдание причинихте. Тез' кървави пари няма да можете да ги похарчите. А В следващия ви живот ще сте деца, продадени от родителите си за тестване на ваксини... Карма има и ще ви настигне много скоро.

83

Old but Gold

преди 2 години

Всъщност смъртността в БГ не е толкова нарастнала. Има си статистики извън ковид сайтовете. Проблемът скоро ще е поради това, че хората с останалите заболявания не са се лекували през този период (Пландемията). За съжаление. А *** -тролете :>

82

Сата НАТО

преди 2 години

Ако Аспарух е казал" 140% над нормалното", значи мое да се върне у трето отделение да си доучва за проценти и промили.

81

Анонимен

преди 2 години

Какъв съветник може да е тоя нито е ранотил на село нито в спешна помощ нито в отделение кабораторен плъх избягал от България съветник

80

анонимен

преди 2 години

Ама аз не мога да разбера учебник ли трябва, за да се разбере, че когато има спад на случаите, това не означава, че вирусът си отива. Хората го казаха, че ваксините са пътят към справяне с пандемията. Колко пъти трябва това да ни се каже.

79

анонимен

преди 2 години

Не мислете по начина, по който мислите. Той е догматичен. Прав е човекът. Нищо не е отминало. Всички други държави премахват мерките, а ние не можем. От няколко седмици има по-малко поставени ваксини. Ако на ден се поставят по 30 000 или 40 000, ще излезем от пандемията по някакъв начин. От де години всички се отпускаме сякаш някой е казал, че опасността е отминала. По-бързо трябва да бъде ваксинирано 70 % от населението на България. Даже 90% трябва.

78

Анонимен

преди 2 години

Тоя ходи по другия тротоар

77

Анонимен

преди 2 години

Много завист, много злост! Не може да преглътнете, че българин се е реализирал блестящо в Швейцария.

76

Анонимен

преди 2 години

Този е консултантна МЗ не знаех ?вярвам че в България има много по стойности лекари да бъдат консултанти обаче тези новите си избират българи предпочели да работят за чужда държава вместо да потърсят специалисти избрали да останат в България работили в България за да им бъдат консултанти за България защото са предпочели родинста пред това да вземат западни заплати

75

Хм

преди 2 години

Както е написано заглавието излиза,че смъртността 2.4 пъти по-голяма.Което естествено не е вярно.Правилното заглавие би било "Смъртността е 140% от нормалното" или "Смъртността е 40% над нормалното.

74

Observer

преди 2 години

Ако за Лъчко Томов съм сигурна, че не е с всичкия си и ходи с маска и в банята, за този нямам съмнение, че се изявява за пари. Не, че вярва във ваксините, не че не знае хала на здравеопазването... На всичкото отгоре е и консултант на МЗ - вероятно щото са свършили истинските лекари в БГ, та опряхме до разни недокръстени лаборанти внос. На 1 негови публикации, една е разумна. Завършен ф***6ист.

73

Анонимен

преди 2 години

Най обичам някой отвън да ми казва кое е правилно за мойта къща

72

Алооо

преди 2 години

С това калпаво здравеопазване е нормално. С тия мизерни заплати и космически цени, избираш да ям ли, да плащам сметки ли ,да се лекувам ли ?

71

абе

преди 2 години

Кой му дава всекидневно поле на изява на този шушляк?!? Бил шеф на лаборатория в Берн,няма лошо,но всекидневните му изяви показват,че той се вживява като спасител на нацията.Аре бегай от тука .........

70

Анонимен

преди 2 години

Ами не, и да умре цялото му семейство, антиваксърите ще изкарат пак някого друг виновен. Никога няма да признаят заблудата си. "Вирус няма, човекът е умрял с ковид, а не от ковид." Освен това "лекарите са го убили". още по екстремните глупци- "бил гейтс му е задействал чипа" или от "самолетите го пръскат," или от "5G са го облъчили." Няма спасение, няма мозък, няма изход....

69

Анонимен

преди 2 години

За да остане българин да живее в страна в ЕС, трябва да има договор за работа. Иначе макс 3 месеца, като турист. За да те вземат, трябва да имаш професия, която се търси там, образование и да знаеш език. Иначе си никой.

68

Анонимен

преди 2 години

Ами спрете да убивате хора, за да си докарате стъкмистиката за ковид!!!

67

Съдбата

преди 2 години

До Анонимен тpoл написал това: "българина чака да умре половината му семейство, за да повярва и да вземе мерки".Българинът чака да умрете вие жидовски ***.