21

Анонимен

преди 2 години

Чудя се защо се церемонят с тези сепаратисти, а не ги щурмуват и унищожат...?

20

Войната

преди 2 години

Я отложиха за 20 число. Информацията е от същите службички и от същият Jake Sullivan, които са в центъра на разследването на "Durham Report".

19

Какво следва

преди 2 години

На бюрото на Путин вече стои призива на Държавната дума за необходимостта от признаване на самопровъзгласилите се Донецка и Луганска народни републики (ДНР и ЛНР). Най-вероятно Путин ще почака, може и цяла година, но ако се види, че Украйна няма намерение да изпълнява Минските съглашения накрая Русия ще признае Донбаската и Луганската република и те ще се присъединят към РФ.

18

Нищо ново

преди 2 години

До Валерiй Береза: Какво излиза: вие ще стреляте докато стрелят от Донбас и Луганск, а те ще стрелят дотогава, докато вашите силовики стрелят срещу тях. И как и кога всичко това ще завърши според вас? Съгласно Минските съглашения вие трябваше да дадете на Донбас и Луганск специален статут (самоуправление). Кога мислите да го направите?

17

Shark

преди 2 години

До 6. Мммм, те щото сега са в клуба на най-богатите.

16

война до Валерий Бер

преди 2 години

Другарю Валерий,вий който сте аутсорснат в България сте странна птица, щом Stinger и Javellin са ви по важни от мира?!Всъщност 2014 украинци палиха живи руснаци или бъркам?!?Войната започна, адоптирай (как смешно звучи) украинка, те поне стават до към 35 после стават колхоз бате!?У-краина е крайна и за Запад и за Изток, просто равно поле буферна транзитна зона, която продаде националните си интереси й стана една олигархична държава!

15

Анонимен

преди 2 години

Бягат руснаците като на страни.

14

Анонимен

преди 2 години

Основно от западен и южен военен окръг. След направено проучване се оказало ,че военните от западен и южен военен окръг не са готови и мотивирани да нападат Урпайна пради сходство с европеидната раса и на двата народа. Свикнали са един с друг и не таили мраза. Нито един военен от Северен и източен военен окръг обаче ,не си е заминал. Татаро-монголските орди обичат да убиват бели.

13

Украйна

преди 2 години

Сега Украйна ще се наложи да тегли заеми щото реално са фалит, обаче няма да има кой да даде. След изтеглянето на почти всички посолства, се изтеглиха и всички капитали. Богата на ресурси, земя и хора държава - но много много бедна и изключително зле управлявана. ЕС е наточил лиги за Украйна, свеж приток на работна ръка и ресурси, България е вече 'завладяна', както и Румъния, Полша и Унгария отдавна са изцоцани, цъфнали и вързали.

12

Нищо ново

преди 2 години

До Валерiй Береза: "Получихме ги! Заедно със Stinger-ите и Javelin-ите! Други питания?" Да, какво мислите да правите? Ще продължавате ли с обстрела на Донбас и Луганск или ще изпълнявате Минските съглашения и ще търсите мирно решение.

11

Какво следва

преди 2 години

До Анонимен 10: "А ако ДНР и ЛНР не започнат наистина да изпълняват Минските споразумения, Русия ще признае това"? ..................... Чел ли си Минските споразумения? Сигурно не. Ето ти само първа точка: "1. Незабавно и всеобхватно прекратяване на огъня в определени райони на Донецка и Луганска области на Украйна и стриктното му прилагане" Кой трябва да спре обстрела? Стрелят и от двете страни но ДНР и ЛНР се отбраняват. Нека ЕС поне да изпратят наблюдатели вместо оръжие.

10

война

преди 2 години

Милло дневниче, ужасът се чете навсякъде из екранчетата на носимите джаджи. 16.02.2022 - започна се и чакаме...Руснаците си го преместиха...17.02.2022 - Ден +1 битката се води основно по форумите. Американските клавиатури взеха превес. Китайските ботове не смогват на ***-медиите.......xx.xx.xxxx - Мило дневниче, готвиме си джавелини и патрнадаши, че няма в окопите нищо.Най накрая САЩ и НАТО наложиха санкции.на Русия, че не нападна Украйна....

9

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 8 "Получихме ги! А вие получихте ли черните чували"? Не съм чул да сме получавали, но ако получим можем да изпратим и тях като помощ към Украjна. Но все пак им пожелавам да не им потрябват. Ако престанат с гражданската война, ако престанат да служат на англосаксонските интереси имат шанс да си оправят държавата. По-добре да дадат специален статут на Донбас и Луганск отколкото да ги загубят.

8

Анонимен

преди 2 години

Какво следва: На бюрото на Путин вече стои призива на Държавната дума за необходимостта от признаване на самопровъзгласилите се Донецка и Луганска народни републики (ДНР и ЛНР). Засега го е приел за сведение. Ако Киев не започне да изпълнява Минските споразумения, Русия ще признае ДНР и ЛНР и те ще влязат в състава на Руската федерация._____________________Какво следва, А ако ДНР и ЛНР не започнат наистина да изпълняват Минските споразумения, Русия ще признае това и ще ги "върне" на Украйна ли?

7

Пак по опорката?

преди 2 години

До до,,Какво следва,,: Ако ДНР и ЛНР се присъединат към Русия със сигурност няма да са от най-бедните в Европа. Последното място по БНП на глава от населението в Европа си оспорват точно Украйна и Албания.

6

Анонимен

преди 2 години

До Нищо ново. Получихме ги! А вие получихте ли черните чували?

5

Киро Кюмюря

преди 2 години

Руските макета, най макета на света!

4

до,,Какво следва,,

преди 2 години

Ами да ги присъединят. Още две територии в клуба на бедните.

3

Анонимен

преди 2 години

Агресорът е ясен, не е Украйна. Ще си изфабрикуват всичко необходимо, за да започнат военни действия срещу независима държава.

2

Нищо ново

преди 2 години

До Валерiй Береза: Получихте ли вече каските от Германия?