102

Хмм

преди 2 години

Европа била ПРОТИВ фашизма, ама НАЛАГА Точно такива мерки на " провинилите се" държави. ЕДНО ГОВОРЯТ, ДРУГО ВЪРШАТ. ЗАТОВА ДЖАМБАЗКИ ГИ ПОДИГРА!

101

Анонимен

преди 2 години

Пидалчито загина геройски в борбата с антифашизма. И завлече ВМРО заедно със себе си. Заедно с менте евроатлантиците фашисти в България, които осъждат борбата с фашизма в България и осъдените фашисти и фашистки власти на 1 февруари 1945 година, когато светът се бори с фашизма и нацизма. Европейският съюз ще научи за профашистките изказвания на десните фашисти в България, които 33 години проповядват скрит фашизъм и осъждат 33 години антифашистката борба в България през 1944-1945 година в България

100

Евтим

преди 2 години

Баба ви е отправила нацистки поздрав! Защо пляскате такива заглавия?

99

Анонимен

преди 2 години

На джендърите там им се привижда кво ли не!

98

121

преди 2 години

ако не си разбрал БГ е комунистическа държава ( виж управниците) на страната на Русия (виж постовете) но и на теб е простено - комунизма и фашизма са много близки идеологии, та лесно се обърква този де не е толко умен да ги различи. Факта е че фашизма го затриха, но комунизма остана да съществува- справка раша, китай, куба и още някой ;)

97

118

преди 2 години

Ментал Менто , името казва всичко :)))

96

Реал

преди 2 години

България не е фашистка държава, само по малко, тук-там!

95

Анонимен

преди 2 години

Браво на Джамбаза! Ако има повече като него, България ще се оправи в кратки срокове!

94

Обективно

преди 2 години

Еми прав е Джамбазки! Поздравът му е подигравка към СИЛОВОТО НАЛАГАНЕ НА ОГРАНИЧЕНИЯ В ЕС, АКО НЕ СИ "ПРАВЕДЕН". ТО ТОВА СИ Е ТОЧНО ФАШИЗЪМ. ЕВРОПЕЙСКИ.

93

Менто

преди 2 години

Света е пълен с фашисти, пее расти и фашисти - пее расти, черни, бели, жълти и червени.!.

92

италианския

преди 2 години

фашист му се привиждат работи, ся джамбо ще ги накара да се извинят, щото то в наше време много са бързи да талкуват и да се засягат много лесно тез нео либералните такова. Такова щото ако ги определя като нещо специално, мой да се засегнат и да ме нарекат фашист, а аз съм просто комунист , абе аде стига че ще ги огелпя хептен, кой кой е

91

От бореца

преди 2 години

Не всички хомоси са фашисти, но всички фашисти са хомоси, включително Хитлер и ибрикчиите му, орбан и ибрикчиите му, за турските националисти няма смисъл да да говорим отделно! Много шпендели искат да минат за страшни мъжаги, само докато ги завъртя между шамарите си естествено!

90

Софе

преди 2 години

Стани Гоце фашисти станаха!

89

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!!!Да живее и пребъде Европа на РЕГИОНИТЕ,бре!До 2030 -2040 години нема да остане грам НАЦИОНАЛНА държава в Евросъюза,а от Територията BG ще останат само коренните жители-ромеите и османците,бре!Ха ха ха!Колкото и да се въртите и да се сучете и още осуквате-тъй ще е тя,бре!Ха ха ха!пп-Ббий фашиста по главата докле му се строшат дзъркелите+очилата,бре!Ббий,ббий и пак ббий,бре!Ха ха ха!!!

88

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!Ббий фашиста по главата докле му паднат очилата,ббий ббий и пак ббий,бре!!!БГ фашисти-уумрете,Света от себе си ОСВОБОДЕТЕ.И идва,идва тоз ден когато от фашистите ще остане гнъсен спомен окепазен!Хаха хаха!Ббий,ббий и пак ббий,бре!!!

87

Анонимен

преди 2 години

Това си е чист популизам.Търси си фенове,защото трудно си намират.За съжаление бат Боко им се върза и благодарение на тях вече не е навласт.Стана партньор с тези и се самоуби,не че той нямаше вина,но ако не беше с тези можеше и да остане въпреки кражбите му

86

Дими

преди 2 години

Йозеф Гьобелс Jr. :)))))

85

Анонимен

преди 2 години

Все още има ли хора,които да подкрепят подобни създания както "патриотите" и "възраждане".Намирам логика да подкрепиш даже и БСП,но за да си фен на тези ,трябва да си много зле и заблуден напълно.Само комплексар може да подкрепи подобни популистки партии.

84

Анонимен

преди 2 години

Прав е,каза им в прав текст това което ние мислим!юникой не обича обратните нито не трите нито всякакви ***.Сега ни задължават да ги приобщаваме!Освен това има само два пола и всичко друго е от болен мозък и малко бой!

83

хаха

преди 2 години

фашагите викат дръжте фашиста