10

Анонимен

преди 2 години

В Япония и Китай нямат забрана за експериментация с човешкко ДНК. От там ще дойде и лечението на много болести докато тук в ЕС и Запада като цяло се свеним да правим генна терапия. В Япония имат вече принтери за кожа, с които могат да принтират кожа върху пострадали с висока степен на изгаряния. В Китай се опитват да създават органи от мастна тъкан. Живеем 70г в миналото на медицината защото "генната терапия била зле" но ще излекува рак, СПИН, паркиносон, мозъчни и гръбначни увреждание итн!

9

Анонимен

преди 2 години

До 8-Разбира се, че това е 100% ключът към решаване на всички здравни проблеми, даже е ключът към безсмъртието- ето, св.Петър ви чака да ви го даде.

8

3

преди 2 години

Контингентът на днес.бг и като цяло повечето хора нямат идея какво е ГМО. Просто са чули, че всичко, на което е манипулирано ДНК е лошо. Нямат идея, че това на 100% е ключът към решението на всички здравословни проблеми и стареенето. Нямат идея, че хората манипулира гените на животни и растения откакто свят светува. Едвам са избутали биологията от 7-ми клас, но иначе са категорични и компетентни, както по всички въпроси.

7

Анонимен

преди 2 години

Пак намеци за генни модификатори! Явно традиционната медицина в ръцете на психопати се *** до вещерство което има за цел трайно да уврежда хората и да трупа планини от пари. Ще се връщаме 150г. назад и ще ползваме билки явно. То човек да не знае какво ще му сложат в Аспирина утре!

6

Анонимен

преди 2 години

Най сигурно е да сме киборги. Ама не виждам да се разхождат. Де ви намират такива... гении

5

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости, пак ни лъжат за чудодейно лечение.

4

Баси заглавието

преди 2 години

Първата жена демек ***?

3

Анонимен

преди 2 години

Ами ето на- генетичните мутации са верния път към здравето, а някои тука се оплакват от гмо-то. Не ги разбирам , вместо да се радват как ще станат непреборими от всякакви зловредни вируси, те се опъват...сигурно всички еко и био са ***, у нас е пълно с такива.

2

българина

преди 2 години

америкамците си го измислиха и те си го лекуват ама срешу пари....бизнес му викат

1

Анонимен

преди 2 години

ХИВ подобно на короната и повечето вируси е направен и пуснат нарочно сред населението.