7

Анонимен

преди 2 години

По-добре да не участват че станаха за смях.

6

Анонимен

преди 2 години

Поздрави за второто място на щафетата по биатлон на Русия - Ирина Казакевич, Кристина Резцова, Светлана Миронова, Уляна Нигматулина. Норвежките асматици го закъсаха. В ски бяганията и женската и мъжката щафети на Русия спечелиха златните олимпийски медали.

5

Апостол Апостолов

преди 2 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. ВЪОБЩЕ НЕ ЗАВЪРШИ.БЕШЕ НАСТИГНАТА И ЗАТВОРЕНА.ЕДНА МИЛЕНА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ.

4

Анонимен

преди 2 години

Дафовска докога ще мишкува на държавната ясла?Защо и дума не обелва?

3

Анонимен

преди 2 години

А защо криете за поредната биатлонистка изпаднала в колапс, и то още в първите километри - Ирене Кадуриш от Швейцария, която трябваше да бъде изнасяна на носилка, след като буквално се строполи на снега? Тежка криза имаше и при американката Сюзан Дънкли от САЩ... Докога ще криете истината за това какво причиняват ваксините, при това на отлично тренирани спортисти?

2

Анонимен

преди 2 години

Като се сетя колко рев беше от коментаторите ни от Евроспорт(особено оная шамандура Шкодрева- Карагьозова),колко важно било да бъдем в пълен състав??!Е,бяхме в пълен състав.И във всички срартове "пълните"състави бяха затворени с една обиколка и отстранени.Да не се пречкат.Дафовска да се маха.

1

Гиб Мелсън

преди 2 години

Милена Тодорова е О.К, обаче другите останали са туристки. Същото е при мъжете. Владо Илиев е спортист, другите от отбора са там като туристи, свят да видят. Шефката на федерацията да си подписва молбата за напускане и да се маха.