61

аде

преди 2 години

да продадем тогава реакторите на Франция,те били много прости там щели да строят 14 ядрени централи. Ние ще сме на слънчеви панелчета.

60

Анонимен

преди 2 години

Белене беше унищожен чрез приватизирането му и намаляване на държавния дял. Пазарен проект, който ще унищожи АЕЦ Козлодуй. Първо да се осигурят нови мощности на държавната АЕЦ Козлодуй. АЕЦ Белене ще бъде още един частник измамник и печалбар на гърба на българския народ. Първо трябва да се осигури конкуренция от АЕЦ Козлодуй. Нека частниците да си поръчат и купят техни ядрени реактори и да построят частен АЕЦ Белене, ако искат. Меркалиите частници нека да инвестират в АЕЦ Белене.

59

Алекс

преди 2 години

Днес разполагаме със сравнително достъпна електроенергия,защото преди години държавата е построила АЕЦ "Козлдуй".Ако не се построи АЕЦ "Белене" след години ще внасяме скъп ток.Да разполагаш с готови реактори и да ги държиш увити в найлон вместо да ги използваш е върховна глупост.

58

Анонимен

преди 2 години

1.Защото е "частен проект" и държавата няма да го управлява. 2.Частният проект Белене ще се превърне в още един изнудвач като Американските Марици. 3.АЕЦ Козлодуй има нужда от нови мощности сега, може да печели и изплаща инвестицията. 4.Даването на двата платени от държавата реактори на "Частен проект "Белене" и поръчване на нови реактори е лудост и престъпление. 5.Нека Частният проект Белене да си поръчва нови ядрени реактори, ако иска. 6.Козлодуй има инфраструктура за 2000 МВ от 4 затв. блока.

57

Народен човек

преди 2 години

Киро не искал " Белене"?? Че кой е Киро бе?? Ало,како ***!! Я удари по масата,та Кирчо и Кокорчо да се стреснат!!

56

Народен човек

преди 2 години

Киро не искал " Белене"?? Че кой е Киро бе?? Ало,како ***!! Я удари по масата,та Кирчо и Кокорчо да се стреснат!!

55

Сосидж

преди 2 години

И аз съм ЗА Белене (за АЕЦ-а говоря), но ядрена централа не се изгражда за три месеца. И нашите правителства се състезават кой ще окраде повече. Не мисля, че е достижимо.

54

СС

преди 2 години

До всички зелени *** , тока от перките е пет пъти по скъп от АЕЦ и индустрия с зелен ток не става !!!

53

СС

преди 2 години

Франция продължава да строи АЕЦ ,само на българите не им трябва "Белене" ! Закрийте фотоволтаиците и перките ,а не АЕЦ Белене !!! Къде е Кунева ???

52

Анонимен

преди 2 години

Мегаломанията на българина. Той иска да е велик и голям. Имайки втора АЕЦ си мисли, че тока ще му стане по 2 стотинки.Не, няма да е 2стотинки. Тази инвестиция ще се възвръща десетки ходини. По добре да развиваме зелената енергия. Имаме условия за това.Още пояече за аеца се натискат руските интереси, отново да ни поставят в зависимост пт тях.А няколко продажника тул да вземат комисионните, за да прокарат проекта.

51

Хахаха

преди 2 години

Че кой иска Белене, айде на маслото.Това е енерго загробващ, Не действащ проект. Все едно в Чернобил да се строи наново. Никой нормален няма да строи на на 30-т годишна площадка, при положение , че е е много по-лесно и енергийно да се дават пари за ремонт и реконструкция на Козлодуй. Смърт на загробващ проект Белене - Новата Морга.

50

Анонимен

преди 2 години

И без анализ е ясно, че не иска, защото такова е било само едно от условията на Началника да го назначи за губернатор на васалната колония Тикволандия.

49

Анонимен

преди 2 години

Отпреди шест години Юмручкото се прочу с невероятната си безмозъчност и некадърност, и никой НИКЪДЕ го няма и за пет стотинки в кесия. Да де, ама разните мутро-черепчита му платиха "преврата" и сега мУтрьо Юмручков коли и беси навсякъде, пък вие си плащайте топлото и хляба - ако можете, де. Хиро Местафата го погледна замалко и Простачкото се развихри и разкрачи широко между Кремльо и Мустафата - и по средата на разкрача КАКВО остана? Ами нищо - ялово чепче, дето не стига дори за баба му Деса

48

Анонимен

преди 2 години

Не случайно БСП фалира България 3 пъти. Явно въобще не могат да си правят сметката, особенно с чужди пари. Като остане 4-5 милиона без индустрия и без възможности къде да продаваш ток, кво правиме. А тая централа ще излезне 20 милиарда долара. Как точно се избиват.

47

Анонимен

преди 2 години

Юмручко Мутро-Фигурантов е за присмех на цял свят, пък вие си го избрахте за началник и на пРЕЗИЛдентството, и на Министерския съвет, от години се напъва да оглави и Прокуратурата, Съдът отдавна си е чисто коМУНЬОстически - е, и това ще стане, и малцината оцелели сред нас ще са все НАШИ не-човеци - ХВАЛА! Шепа едноклетъчни измамиха за пореден път две-трети от населението - Ураа за всички едноклетъчни начело с най-зелените славяновско-канадски еуглени!

46

Анонимен

преди 2 години

И какво ни е криво поредното Кокорчо? нали заменихте "модела Борисов" с "модела *** Фигурант-Юмручков"! Е, те това е "най-важното" и сега всички сме сити и честити - олиото - 4,50 лв.! Да жЮвеят коМУНЬО-изъмът и социализЪмът! Да са ви честити гладорията, студа и чегъртането на единствените, които ни дадоха глътка въздух и които юмрукчовските МУТРИ "изчегъртаха", за да берем душа не само сега, но поне за още трийсетина години напред!

45

Карачанаков

преди 2 години

Киро ща им съ устаиш ли на тез червени кратуни да ти казват кой да праиш

44

Анонимен

преди 2 години

Евтини театри за овцете

43

енергетик

преди 2 години

стига сте с е дъвкали е свършете нещо -ням аедин влязал в панделата дет си продадоха задниците и закриха 4те блока на козлодуй и вече над 10 годи умуваме -готови съоръжения гният сложете поне един реактор в Козлодуй -и Турция и Румъния построих апочват и Сърбия -тук само анализи интереси

42

З

преди 2 години

БСП да се държат далече от енергетиката, че са много крадливи.