78

А

преди 2 години

Не разбирам, ръководните кадри от Козлодуй за чий дедов са там? Те поне опитаха ли да обяснят на нашите политици, как стоят нещата с отработеното гориво? Сега руснаците си го взимат. А ако сме с американско гориво, какво се получава? Къде ще го денем, като се изразходи? На Кирчо на терасата ли? Или у Банкя до магнолиите на Боко? А?

77

И

преди 2 години

И защо си затворихме четирите блока?

76

БПФ

преди 2 години

Това означава да се изложим на реален риск от ядрена катастрофа, само за да се подмажем на САЩ. Тия Уестингхаус ги гонят отвсякъде, ние им се бутаме. Незабавна оставка на това явно некомпетентно правителство.

75

Анонимен

преди 2 години

Ще пръднааа !!!!

74

Аха

преди 2 години

Е нали затова отиват при господарите в сащ. Да им дадът команди. България я бройте свършила.

73

Анонимен

преди 2 години

Оставка! САЩ, нашата Южна съседка... приберете си Кокорчо, Просто Киро и всички останали

72

Анонимен

преди 2 години

Като се изкривят пръчките и кой ще е виновен? Украинците пострадаха от горивото на Уестингхаус. Кой го произвежда, къде/ Сигурно в Индия?

71

Анонимен

преди 2 години

Ниски цени ще има само чрез дългосрочни договори. Ще бъдем зависими от САЩ, а ние наистина сме "ЗАВИСИМИ ОТ САЩ"...............Ние сме зависими от САЩ политически и трябва да търсим независимостта в други държави. Руското ядрено гориво е една от тази независимости от САЩ. С Русия можем да се пазарим, със САЩ не можем да се пазарим за цена, договори, срокове. България е зависима от САЩ, не от Русия.

70

Атомен физик

преди 2 години

Реакторите в " Козлодуй" са руски и могат да работят само с РУСКО ядрено гориво!! Ало,Косьо!! Ядреното гориво да не е като горивото на бензиностанциите на Марешки?? Схващаш ли бе тикво??

69

Анонимен

преди 2 години

-Канадеца си бачка за Хамериканците по всички правила. Сега ще вдигне и тока на Краварите за мариците и всичко щее на 6. Докога ще търпим това Канадско из.чадие което ни го спусна Херо Мусаката. По интересното е че не познавам хора които да са гласували за Канадеца и Кокорчо. Всеки ден общувам с десетки хиляди хора. Такава ми е работат и нито един нее гласувал за тях. Как така стана че тези спечелиха изборите. Нагласиха ги чрез машините иначе щяха да спечелят на 36 март.

68

Joko

преди 2 години

Въпросът е: Как допуснахме такива зелени и НЕУКИ да ни управляват. Отишли да търсят по вола теле ! ! !

67

В.

преди 2 години

Съдбата на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Докато слугуваме на чужди господари ще чакаме те да ни решават съдбата.

66

Смешковци

преди 2 години

Технологично това няма как да стане. Ама тия са събрани от кол и въже там и хал хабер си нямат за какво става въпрос. Хипотетично да приемем, че докарат гориво и се зареди реактора резултата ще е Чернобил 2. Само дето нашата територия е много по-малка от украинската и какво правим после другарки и другари, червени тьпaнapи?

65

Анонимен

преди 2 години

Добри пари изсмука САЩ от Марица, защо сега да не се запие пак.

64

Анонимен

преди 2 години

Тез некви кретенни ли са?

63

Анонимен

преди 2 години

Какво очакваме от САЩ в енергетиката след горчивия опит с Марицата.

62

Анонимен

преди 2 години

Като са ви малко парите, що ги пазехте на 12.01? Що тогава не застанахте на страната на протестърите? Явно добре ви плащат.

61

Тенис

преди 2 години

Ми странно, всеки който не хареса нещо което е идея на янките веднага бива обявяван за русофил, или пък обратното ... Ми аз не харесвам "идеи" и на едните и на другите и все си мисля че двете империи си играят в партия за да "мачкат" останалите . Нещо като тенис като янките са на другия континент а рашките на нашия. Те си подават топката а ние по средата търчим да я гоним като чукне мрежата ... :-)

60

Факт

преди 2 години

Да няма чернобол-фокушима-козлодуй!

59

Фраки

преди 2 години

До Анонимен 77 Не знам какво добиват в Румънско, но след като разрешиха на Шеврон през да прави проучване през 2015-та, ги изгониха и не се добива такъв. А и в доста западни страни които имат залежи, фракинга на шистов газ е забранен или максимално ограничен ... Защо ли ...?