18

Гошо

преди 2 години

Е какво фъстъци ли ще почнат да садят

17

Асан

преди 2 години

Тиквата стачкува ли той сади картофи :)))

16

До производителите

преди 2 години

Като избрахте Промяната, беше добре нали ? То бяха хора по селските мекдани ....И какво, сега по добре ли живеете от преди година. А ? И какво лошо ви направи Бойко ?

15

До производителите

преди 2 години

Нищо лично. Ама вие за кого гласувахте ?

14

Алооо

преди 2 години

То всичко живо ще протестира. ПП(Поредните Продажници или П-Д-Ли) "великите икономисти и финансисти" ни докараха до просешка тояга само за 100 дни, представям си за остатъка от мандата какво ще стане. С 50 лв в магазина вече нищо не може да се купи.

13

Т.Шак

преди 2 години

Френски картофи, мити, от голяма търговска верига - не щат да се пържат, пълни с вода, стават на каша. Правиш ги на пюре - ами не е същото, блудкаво е, не струва.От нашенското по-хубаво няма, ама онези са наводнили пазара, щото са евтини, а са евтини, щото им дават огромни евросубсидии. А на нашите не дават.

12

не!

преди 2 години

Стига с това субсидиране и с тези кражби. Стига! Когато купувам земеделска продукци мен въобще не ме интересува произхода й, цената и качеството. Обичам произведена продукция в страните от НАТО, защо те са хубави, вкусни и на добри цени. Стига с тези протести. Стига. Защо не кажат, че тях ги мързи и те всеки един момент ще умрат от мързел. Защо?

11

Т.Шак

преди 2 години

Абе трябва да излезем от ЕС и да се наложат мита на всички чужди стоки от ЕС. Тия ни съсипаха земеделието с техните огромни субсидии, които подбиват цените на родните производители. Това си е жив дъмпинг. Въобще, по-добре ще ни е извън ЕС. Не ме интересуват европарите - и без това не стигат до нас. Крадат ги още във въздуха, преди да са паднали на земята при обикновените хора.

10

Гост

преди 2 години

както при всичко има поскъпване и при семенната за картофи 1кг клас А е 2.60 лв нагоре за декар са нужни 350 кг ,освен това торовете са пъти по-скъпи миналата година бяха около 400лв,а сега са около 2000лвгоривата бяха 1.8 лв/л ,а сега са 2.6 лв/л прогнозирам "златни" картофи

9

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

И какво производство е това да засадиш нещо и то само да си стане? Защо не засадите марули,краставици,домати,***,чесън...Седнат до печката и "произвеждат". Не искам да обидя някого ,но съм внук на велики баба и дядо селяни и знам кое как расте и какви са му разходите.

8

Оставка,Радев,Рашков

преди 2 години

Спрете чегъртането на българите от бащината им земя.!!

7

От хората

преди 2 години

Ами произвеждайте без субсидии на цените на полските и турските,ще ги купуваме и няма да са на загуба.До сега като получаваха субсидия цените на пазара да бяха ниски.Стига гавра с българския купувач.

6

Анонимен

преди 2 години

Ей, криминални типове такива, какво ще протестирате :) Я вижте каква хубава промяна има за вас :)))

5

Анонимен

преди 2 години

При Бойко имаше пари за вас, но искахте Промяна - ами получихте я !

4

Анонимен

преди 2 години

Как няма да протестират при положение, че скапани домати 5 лева, картофи 60 ст.

3

Анонимен

преди 2 години

Абе заради това увеличение на пенсиите мафията полудя, защото от социалните плащания най-лесно се краде!

2

Анонимен

преди 2 години

Ми то точно това е целта на Европейския пазар нашето земеделие да е смачкано тяхното да процъфтява да си продават стоката на такива като нас как смятате български картофи в Испания примерно нали тяхните фермери ще са на другия ден на улицата и всичко ще е затворено

1

АААА

преди 2 години

вероятно и те са платени "криминални субекти".....Списъкът от Гугъл е голям смях.....Но нека протестират хората, в правото си са...