22

Анонимен

преди 2 години

12,много без ваксина са натръшкани с омикрон. Децата също. Наивник.

21

Анонимен

преди 2 години

От "адекватното" лечение в болниците се получават тези инфекции! Това са вътрешно-болнични инфекции от "прекрасните " условия и лекарско обслужване в бг клиниките! изводът е: стой далеч от болниците, ако искаш да оцелееш!??

20

Аноним

преди 2 години

Испанският "грип" е тръгнал от масова ваксинация на американски войници. Огромна афера, която после са искали да прикрият, но неуспешно.

19

Хаха

преди 2 години

До Анонимен 10 Хайде успокой се. Те не са "войничета", а наемници и не са "наши", а на НАТО. Избрали са да бъдат наемници, нормално е да дават и телата си под наем. Това е техен избор, както е тяхна работа дали с получените пари ще си погасят десетте кредита или ще си купят BMW, с което да се утрепят.

18

Анонимен

преди 2 години

Тромбозите се получават след ваксиниране но понеже не са минали 14 дни не ги броят за ваксинирани и за това го крият.

17

???

преди 2 години

ми 1918г всеки знае за испанския грип! Е при него не умират кой знае колко 50-70 милиона само! 2019 корона вируса тука ептен не умряха няма и 5 милиона! какво ли ше е 2120г се питам само!!!???

16

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Какво сега, като преболедуваме грип вече и на психиатър ли трябва да ходим? Да не ни открие джендърна дисфория покрай посковито? "честа практика във ВМА е пациентите да се консултират с психолог или психиатър" - Абе я пращайте рисковите групи - тези, които са склонни да се инжектират със смъртоносна инжекция, както и ковидпсихарите - те имат нужда. Днес в парка срещнах едно хахо с хирургическа маска и върху нея текстилна. Има нужда от психиатър.

15

уточнение

преди 2 години

гореизброеното се отнася за ваксинирани пациенти прекарали ковид.При неваксинираните не се наблюдава подобна симптоматика...

14

Анонимен

преди 2 години

Доло Мотафчиски! Свобода!

13

Теодоро

преди 2 години

МАЗЕН ПАСКВИЛ

12

Анонимен

преди 2 години

Говорят за лоши реакции след прекаран ковид, но всъщност така ще прикриват страничните ефекти от ваксините, тромбозата е един от най-разпространените. Да не забравяме че Омикрон само надупкани тръшка.

11

СПОКОЙСТВИЕ

преди 2 години

Нормално е след всяка прекарана инфекция да има повишен риск - от тромбози или пък точно обратното, от проблеми в различни органи и системи, които са били най-силно засегнати от инфекцията. Частично това може да се види и от девиации в кръвната картина, понякога месеци след преболедуване. ТОЕСТ ТОВА Е НОРМАЛНО И НЯМА НУЖДА ДА СЕ ВСЯВА ДОПЪЛНИТЕЛНО СТРАХ И НАПРЕШЕНИЕ. А за тромбозата - има аспирин и ред други медикаменти, както и натурални такива като куркума, омега 3 и др.

10

Анонимен

преди 2 години

"доц. Милена Енчева, ръководител на Клиника по пневмология и фтизиатрия на ВМА." ще бъде ли така добра да обясни какви експерименти ще извършват американските военни върху наши войничета във ВМА?

9

Анонимен

преди 2 години

Истинските медици не използват термини като "понякога", "може", "вероятно", "приблизително". Тези думички са от теорията на вероятностите, както и от терминологията на махленските врачки. Мнооооого дълъг ковидзатвор ви чака!

8

Анонимен

преди 2 години

Отдавна се знае, че спайк протеинът е токсичен и е отговорен за най-големите поражения от заболяването... и естествено точно него ще изберат да ползват в експерименталните препарати за да ни "защитят". Само дето при относително здрав човек (80%+ от хората) естествено прекарана инфекция произвежда по-малко спайк отколкото при "ваксинация"! Демек "ваксинацията" за 80% от хората е по-вредна от заразяването! И това го говорят един куп учени и лекари от много време, но бизнесът е по-важен.. нали така

7

(-_-)

преди 2 години

Кои пациенти? Щото за тези 99%, които са изкарали заболяването без въобше да се занимават с болници, нямате никаква информация. Практически всеки изкарал каквато и да било инфекция е по-податлив на други инфекции във времето докато имунната система още не се е възстановила.. Ей не спряхте с тая пропаганда!

6

Анонимен

преди 2 години

Значи "вирусът" за момента причинява проблеми с цикъла на жените, преждевременни раждания/аборти, стерилитет при мъжете, миокардити, перикардити, тромби, онкологии, неврологични заболявания, нов вариант на СПИН... и това са само нещата официално признати по мейнстрийм медиите. Отделно, че в щатите наблючват 40% повишение на смъртността, в Англия набодените *** двойно повече от ненабодените.. и съвсем отделно вчера един познат погребален агент ми се "похвали", че толкова много работа не е имал.

5

И позная

преди 2 години

Какво да направим сега да се защитим?Ама естествено бодене до припадък с бъркочите,на които кунчовците и мисирките викат ваксини!

4

суицайд

преди 2 години

искам ковииид! ? искам ощееее!!?

3

Анонимен

преди 2 години

странно как изведнъж всичко, което отдавна се спряга като страничен ефект от факсините сега се приписва на "страшни гирос"...