51

Анонимен

преди 2 години

Естествено! Русия казаха, че са за мирно решаване на проблема. Да видим сега "миролюбивите" Украйна, САЩ и Англия?

50

Анонимен

преди 2 години

. . . създадена да сложи край на конфликта . . . Хе, хе, хе, който иска да вярва!

49

Кико

преди 2 години

Лавров:- *** те са ни НАШИ!

48

Krom

преди 2 години

До Анонимен 60 - разбира се, дрОгарю! Веднага след като признае Независим Домбас, България ще се нареди по доходи до независима Венецуела. След което, с гордо вдигната по мадуровски глава, ще чака .. от умрял писмо. А ти, ще чакаш помощ от Бащицата Путин, когато рязко осъмнеш с Кърджалийска република, която е поискала независимост от България. Тогава твоя идол, ще ти помогне, да речем - както помогна на Армения. Те така, ту'пан такъв. Добре, че не зависим от пенсажи реваншисти като теб!

47

Анонимен

преди 2 години

Ще бъдат признати за независими държави като Косово. България призна Косово, трябва да призне и Независим Донбас.

46

Анонимен

преди 2 години

Това е демокрацията, хората ще направят референдум и ще гласуват за излизане от Украйна и влизане в Руската федерация. Украйна отказа да плаща пенсиите на хората в Донбас, спря им тока, газа, водата, не плаща на общините в Донбас. Хората получават пенсиите си от Русия; тока, газа, водата.

45

Анонимен

преди 2 години

Спрете отцепничеството на Шотландия. НАТО да помогне на Великобритания срещу Шотландия. Да я накаже и да унищожи сепаратистите от Шотландия. Ще участваме в Коалицията на желаещите, когато пристигнат самолетите ни ф-16. Това ще е бойното кръщение на нашата бойна натовска авиация - помощ за натовска Великобритания срещу сепаратистите от Шотландия.

44

таварищ паПутин

преди 2 години

Е нема угодия....сега пък"атака без оръжия"...А БЕ Я ЪРььь У ЛЕВО...!!!

43

Krom

преди 2 години

До Боби - знаеш ли, днес не ми се ще да споря с теб грубо! Та, виж сега - България също е нетен износител на зърнени култури. Това значи ли, че българите живеят добре или значи, че едни много малко хора са богати като Крезове? В Русия е същото - олигарсите на Путин са Крезове. А руския народ? Предполагам схващаш разликата.

42

Киро Кюмюря

преди 2 години

Косово?

41

Анонимен

преди 2 години

Споко, няма да признае, но ще остави въпроса да се спича в гащите на ЕС.

40

Анонимен

преди 2 години

И Одеса е руска.

39

Krom

преди 2 години

До Анонимен 44 - а колко просто бе да го кажеш с две думи - поради това, че рейтинга му е позахабен и защото нищо не направи за да живеят руснаците по добре - поне да повдигне националното им самочувствие с някоя война. Хем и себе си да спаси.

38

Krom

преди 2 години

До Гошо - е как? Много ясно! Ще сложат фесове, ако е угодно на Матушка Рус! И след това, ще чакат 500 години Дядо Иван да ги "освободи". Мечтата на всеки роб е да мачка с потни длани калпака под строгия взор на Дядо Иван. Толкова дълбоко е насадено в сърцата им, че каквото и да пишеш няма да стигне до тях. Тези са българи само по лична карта.

37

Мислещ

преди 2 години

с престъпно бездействие и Франция и Германия сасъучастници в престъпления на не0нацистката хунта в Киев - обстрел и системно избиване на мирни граждани в Донбас - тероризъм!И са против да се сложи край на тероризма в Украйна !?Браво,Макарончо на Ротшилдите!

36

Анонимен

преди 2 години

Това е единственото правилно решение по международното право, защото с тоя неопределен статут на тия територии, запада гарантира война в случай че Украйна стане челен на НАТО. ВП е юрист, при това доста добър, той знае че при влизане на Украйна в НАТО се задейства веднага чл. 50 и избухва 3та световна. Макар, че не ви се вярва, Путин предотвратява това с признаването на независимост на тези територии. Така не могат да го обвинят в нарушение и не могат за въведат чл.50. Умен юридически ход.

35

до 42

преди 2 години

Дреме им на руснаците за кърджали

34

Анонимен

преди 2 години

чк укрите убиват старци жени и деца че бомбят жилищни сгради не ви интересува ами спрете ги тези бендеровци да не стрелят по мирни граждани вие мълчахте в одеса коликово поле изгоряха хората живи вие бях те слепи и глухи и сега си правете на слепи и глухи

33

Krom

преди 2 години

До аз-ът - не намесвай Бог в пристрастията си. Бог няма нищо общо нито с дрънкането на оръжие, нито с харченето на човешки живот за да може някой диктатор да покрие болните си амбиции на "бащица". Това е само в твоя объркан от шльоковица и сръбска музика мозък. А стила ти на писане само и единствено го потвърждава.

32

Козяшки мишок

преди 2 години

Ко ста'а, ко ста'а, Путин нападна ли, нападна ли Путин?