320

Nimand

преди 2 години

Само да споделя 2010 СИ КУПИХ 10 ГОДИШЕН АВТОМОБИЛ ЗА 5 ХИЛЯДИ ЕВРО . СЕГА ЗА 5 ХИЛЯДИ ЕВРО НЯМА КАК ДА СИ КУПЯ 10 ГОДИШЕН АВТОМОБИЛ СЪЩИЯ КЛАС ?? СЕГА ЩЕ ГО КУПЯ ЗА 7 ХИЛЯДИ ИЛИ 8 ХИЛЯДИ ИНФЛАЦИЯТА Е СМАЗВАЩА И УНИЩОЖАВА СЛАБИТЕ ДЪРЖАВИЧКИ КАТО БЪЛГАРИЯ !! ЗА СМЕТКА НА ТОВА ТЕЗИ ДЕТО СТАЧКУВАХА ВЛЯЗОХА В ПАРЛАМЕНТА И КАКВО НАПРАВИХА НИЩО ! ЕМИ БРАВО НИКОГА НЯМА СЕ ОПРАВИМ !!!

319

Анонимен

преди 2 години

най добре е банкянския , злато, евра, милярди, къщи в половин европа... а вие си мислете че гласувате и избирате

318

безпартиен

преди 2 години

затова искат да свалят гешев тия крадци - да са недосегаеми и пак бойко бил виновен - той ли им накупи имотите, колите, той ли им вложи милионите някои драскачи тук им хлопа яко дъската

317

анонимен

преди 2 години

Зрелищата вече ни идват в повече! Хлябът свърши! Време е Линда Петкова да раздава пасти!

316

анонимен

преди 2 години

Няма как, новите управляващи да разберат как живее 90% от населението на държавата! Вижте им богатството, управляват ни изключително богати хора: един с 19 имота, друг с имоти за 21 милиона и 14 мотора, къщи в Рим, в Испания, богатствата на семейство Лорер, и двамата в управлението на милиарди държавни пари! "БОГАТИЯТ не вярва на БЕДНИЯ"! Няма какво да очакваме от новите "ПОЧТЕНИ"!

315

Анонимен

преди 2 години

няма как , борисоф прибра парите в чекмеджето, за народа - инфлацията

314

анонимен

преди 2 години

Много точно 331! Новите управляващи превърнаха България в КОНЦЛАГЕР! На депутатите увеличение 700 лв, на Радев -2000 лв, а на 80% от работещите бедни на МРЗ - 60 лв, и то чак от 1-ви април! Ще има ли кого да управляват ППочтените, но щом си траем, ще умираме мълчаливо!

313

Случаен минувач

преди 2 години

Инфлацията топи спестяванията. Отвратително, наистина отвратително.

312

Анонимен

преди 2 години

ДПС и ГЕРБ вкараха държавата в такава дупка.....криза, астрономически дългове............който и да на власт след тях, трудно може да я оправи !!

311

Анонимен

преди 2 години

Делян Пеевски е една дебела *** и мафиот.............кой още го защитава??Само членовете на незаконната партия ДПС и другите мафиоти като него, нали???

310

полковник Колев

преди 2 години

През 1990год. българите сами си избраха тази "демокрация" и пътя на позора и погрома!

309

Кики

преди 2 години

Така ни постла мехура от Банкя.Корупция пладнешки обири чрез общественни поръчки калинки, послушни необразовани нагаждачи.Е на кого се чудите сега , очакван резултат.

308

Зелен чорап

преди 2 години

Кирчо ,каза ,че ситуацията е в много лоша ситуация

307

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Добре жевеят само политици и олигарси, всичи други, работещи,пенсионери,безработни ,учащи,неработоспособни и тнт всеки който може да емигрира дори и лекари и програмисти, дори и да приемат плана за възстановяване, 4 5 милиона българи пак няма да получат поне по 1000 5000 лв на ръка, компенсация за няколкото години в концлагера в който ни вкараха но депутатите и министри и тнт пак ще си увеличат заплатата скоро идва промяната тоя път реална промяна

306

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Не е моралн депутатските заплати да се увеличават с 700 лв, а да има 1 2 милиона трайно безработни с 0 лв доход и 2 милиона пенсионери с пенсия 200 300 лв ако това не е промени скоро партията на безпартийните ще измете всички сегашни партии.Вече няколко години няма безвъзмезни средства за 4 5 милиона българи, безуслвен базов доход, шкаф, швейцарска мрз, швейцарска минимална пенсия, белгийска тридневна или четиридневна работна седмица и тнт в Белгия я приеха а тук кога никога емигрирайте

305

РАЗБИРАЧ до 2

преди 2 години

Браво - сега само ба...лъци слагат в имоти, балонът е пред спукване и в САЩ и в ЕС и тъка естествено!!! Рейшиото е много над средното, също като на акциите и САЩ-индексите.

304

Анонимен

преди 2 години

Който неработи, наяма пари. Който работи има.. Напълно нормален феномен за територията на България.

303

РАЗБИРАЧ 2

преди 2 години

Инвестирайте, като гледате къде инвестира масово стадото-а вие в никакъв случай там.. напр. сега--- Не инвестирайте в апартаменти... Изчакайте стадото да спуска балона...

302

Анонимен

преди 2 години

Откъде го изкараха това 12,8% увеличение на средния доход?! Освен ако не си някоя калинка в министерство, директор на дирекция, общински съветник или друг специалист по нищоправене

301

РАЗБИРАЧ

преди 2 години

Инфлацията е неизбежна, поради огромната задлъжнялост на САЩ и ЕС. Изтеглете си парите и купувайте комодитийс, а именно - злато сребро - ЕТФ, петрол, газ - ЕТФ и крипто, но само ВТС и ЕТН. МОЖЕ И на късо, т.е инвертни акции на DJIA i S end P 500.Koйто иска да мисли и да действа, а останалите - лапайте мухи!!!