22

Крадат Милиарди

преди 2 години

ДА се докладват писмено поименно крадците на милиарди чрез спекулативно високите цени на тока..Всички болници,поликлиники,ясли,градини,училища,заводи ,МВР,Затвори трупат дългове заради нагло манупирани ЦЕНИ.ДА се знае поне КОИ ПОИМЕННО КРАДАТ ТЕЗИ МИЛИАРДИ..

21

Анонимен

преди 2 години

До Прав сте 20 - Поне 10 страни от ЕС не са в еврозоната. Защо някоя от тях не е най-бедната, ами все ние? И второ, корупция в БГ няма! Цитирайте ми колко дела за корупция са завършили със санкциониране на обвиняемите? Нито едно! Никой не е вкаран в затворза, нито пък е платил глоба корупция през последните 20-25 години! Всички такива обвинения рано или по-късно отпадат. Значи..........?!

20

Анонимен

преди 2 години

А за какво точно ни е влизане в еврозоната, хем пък и бързо, срочно???

19

Напротив

преди 2 години

Трябват повече помощи за бизнеса, за да работят всички останали сфери, а не да крънкаме непрекъснато пари за потребление от ЕС. Без покритие в икономиката.

18

Парата

преди 2 години

Парата праи борбата.

17

Прав сте

преди 2 години

До Трак: Но ако бяхме в еврозоната, това нямаше да е така. Не ви ли омръзна да чувате и четете "най-бедната и корумпирана държава в европейския съюз"? Най-бедната- защото не сме в еврозоната. Най-корумпираната - дали? Една от кормпираните сме, но другите не си афишират корупцита по световните медии и не се бият в гърдите от това. Срамуват се. Имам чувството, че нашите политици се хвалят с нея, за да покажат дейност. Нека се борят с нея, нека, но да ни съобщават след резултат, а не предварително

16

Трак

преди 2 години

Единственото което ни отдалечава от еврозоната са СПЕКУЛАТИВНО ИЗКУСТВЕНО ПОДДЪРЖАНИТЕ МИЗЕРНИ АФРИКАНСКИ ДОХОДИ ЗАПЛАТИ. В 21 век 2022 г 15 г членство в ЕС взимаме ДЕСЕТ ПЪТИ по ниски заплати от тези в западна Европа НО за сметка на това плащаме същите цени като тях за стоки храни услуги данъци и т н . Ясно ли е бе ченге Велев

15

Трак

преди 2 години

Единственото което ни отдалечава ит еврозоната са СПЕКУЛАТИВНО ИЗЛУСТВЕНО ПОДДЪРЖАНИТЕ МИЗЕРНИ АФРИКАНСКИ ДОХОДИ ЗАПЛАТИ. В 21 век 2022 г 15 г членство в ЕС взимаме ДЕСЕТ ПЪТИ по ниски заплати от тези в западна Европа НО за сметка на това плащаме същите цени като тях за стоки храни услуги данъци и т н . Ясно ли е бе ченге Велев

14

факт

преди 2 години

харвардските костюми имаха много време да направят бюджета ама не знаят как . тива не е като да използваш лицето на Опра за реклама без да си я питал .

13

Анонимен

преди 2 години

По-малко помощи за бизнеса ще намалят инфлацията. Трябват пазарни реформи в бизнеса, да се спрат всички държавни помощи за бизнеса и да се вдигне данъкът на 70 процента, както в Европа.

12

Най-лесният вариант

преди 2 години

да забогатеят хората,е да станат зъболекари.В нета разгледах уебсайт на дентална клиника,намираща се на ул.Златовръх в Лозенец.Явно не случайно тя се намира на тази улица,цените и са златни и върховни.Ако всичко станем заъболекари, дори с 10% от цените и,ставаме тежки милионери.Има само един проблем-ако всички сме зъболекари,кои ще са пациенти?А без пациенти няма кой да снася златни яйца. Друг вариант-ставаме политици,въртим законите и службите,наши хора навсякъде, а народът плаща.

11

Анонимен

преди 2 години

Някой казали ви че като влзнете в Еврозоната и приемете еврото не само ще ви литнат цените което ще го преживеете но ще станете солидарни със заемите на останалите членки. Ще плащате наравно с всички останали които са тегли ли заеми и са си живяли живота както Гъците нпример. Не това няма никой да ви го каже ще го усетите като улезне квадратния с котешката глава..

10

анонимен

преди 2 години

То остана ли още някой,който да не разкритикува този бюджет на Харвардските некадърници.Прави впечатление,че го разпердушинват както десни,така и леви икономисти,финансисти,анализатори.Иначе очаквано го възхваляват само от четириглавата безмозгла коалиция.Какво да правят горките-нашето ако мирише най-хубаво.

9

Анонимен

преди 2 години

Дори да нямаме инфлация и да влезем в ЕЗ после бързо ще навакса, все сме прекарани. :-(

8

Анонимен

преди 2 години

До 5 не образован хлапак образовай се и разбери къде се намира енергиината борса и кой определя цените за Европейския съюз и тогава си давай мнението

7

Големият зор

преди 2 години

Да влезем в еврозоната е да можем не само да усвояваме еврофондове, но и БНБ да ни финансира свободно. Сега валутният борд ни пречи да крадем пълноценно.

6

ю

преди 2 години

пак ли пари искате бре работодатели. трябва да ви прекръстят на пари- молители. от гърба на рботника и държавт. гадддовве.

5

Анонимен

преди 2 години

До С което Този Путин ни разби направо с борсовото формиране на цените на газа, което той наложи, а ЕС искаше дългосрочни договори.

4

Ну и

преди 2 години

Слава богу.

3

С което

преди 2 години

целта на руските служби е изпълнена