25

До 32

преди 2 години

Румънците не са пълнили 12 г чекмеджета със злато. Айде у лево с тия платени коментари

24

Анонимен

преди 2 години

Българите гледат на това като на някакъв сеир, но ми е чудно дали осъзнават, че това са пари за спасяване на икономиката, и то не абстрактно. Ние освен с икономически фактори, се борим и със съседи и други страни за инвестиции и бизнес. България ЯКО го закъса, и ще става все по-зле. Не е само до цената на краставиците, макар че и тя се влияе от това. Естествено, че ръмънските краставици ще са по-евтини, защото румънските производители вече са получили помощите си и са ги вкарали в производството

23

Анонимен

преди 2 години

Кире всеки ден нова истина

22

Анонимен

преди 2 години

Спомняте ли си как Кирил Петков каза как вече са изпратили новия план? И аз си спомням. Защо българите продължават да търпят един човек, който ги лъже право в очите, и е очевидно назначен да съсипе страната?

21

Анонимен

преди 2 години

Кире нали го беше пратил ко стана да не обърка папката с изрезките да е пратил към Брюксел

20

Дедо

преди 2 години

75% отчели се пред вакспунктовете ! За 1 месец кък ши стане не виждам ))) Хайде , Брюксел плаща , но трябват доброволци !

19

Човек с опит

преди 2 години

Да намираш кусури е лесно. Да обвиняваш с изрезки на вестници също. Интересно става когато трябва да се вземат ежедневни решения и да се носи отговорност. Откакто се помня не помня случай в който комунист е спрял да дрънка и когато е трябвало да се работи да свършил нещо. На думи и на маса всички сме умни и красиви, а за две стотинки работа не сме свършили още. Всеки народ си заслужава управниците.

18

Нане

преди 2 години

От тоя прозелен план, Народа няма да види и лев... Всичко, ще иьчезне кат вода у песък...)))

17

до американ

преди 2 години

а ти какво очакваш завършил е училище за световни крадци и измамници

16

Гледна точка

преди 2 години

До избирател. Явно ти си от зомбираните глу.паци, които са гласували за харвардските тарикати и си готов да им лижеш топките. Само че бас държа, че не си прочел и един ред от този План, иначе щеше да знаеш, че след множеството промени и корекции, новият му вариант все повече заприличва на Плана, изготвен от ГЕРБ.

15

Високо платени

преди 2 години

Пернишки милиции близки до Борисов изтезават хора!

14

4epa

преди 2 години

ЕС НА КОМУНИСТИ ПАРИ НЕ ДАВАТ- ЗАЩОТО ЩЕ САЖАЛЯВАТ !!!!!!!!!!!!!!

13

Избирател

преди 2 години

Нека да не бързаме с плана. Ще стане перфектен, ако трябва ще го пишем 10 години, но ще бъде перфектния план на Промяната изчистен от корупционните практики на предишните ни управленци! Да са живи Киро и Асен, те знаят най-добре!

12

анонимен

преди 2 години

Некадърните измамници, дето ни "управляват", скоро ще си строшат главите, лошото е че ни натикаха в тинята!

11

Анонимен

преди 2 години

Плана за възстановяване е пряко обвързан със зеления сертификат и инжектирането. Късопаметните да си припомнят, че след представянето на плана в Брюксел на 15 октомври, Кацата въведе зеления сертификат на 21 октомври, докато Фат.***..ка облизваше сладоледи от чаталите на брюкселските зел.ки. Сега отлагат, защото не могат да покрият бройката на инокулираните за да се задейства прословутия им план.

10

изнервен

преди 2 години

Ха-ха-ха, баси некадърниците. Нали бяха много велики тези харвардци? Може би 2030 година ще са готови.

9

българина

преди 2 години

защото краварите не са готови с модулните реактори, докат платените руски гният в склада... като се знае, че българските краваски *** не слагат неустойки за сащ и краен срок, сиреч ще получим краварските реактори след като века на ел ток приключи, и зпапочне квантовия такъв...

8

Анонимен

преди 2 години

Вероятно в Брюксел има разумни хора, които за разлика от Вашингтон, не гледат с добро око фирми на българските социалисти и приближени до проруския президент Радев, да са основните получатели на европейските милиарди по този план.

7

до пенсионер

преди 2 години

какво очакваш от човек зарязал и плyл на родината си и сега изведнъж опа домъчняло му за българите смешка да,това е канадски вълк който ще ви свали и без това тънката ви кожица

6

Даскал Кольо

преди 2 години

Ох, вече сте смешни и ........трагични