10

Анонимен

преди 2 години

До EliА ти като си караш леката кола ТОЛ-такса ли плащаш или винетка?

9

Анонимен

преди 2 години

Фана фрезата, ше ви дам една тол система! Айде Тая вечер изкачаме и кой дет набара - да реже!

8

Eli

преди 2 години

Значи без ТОЛ подразделението пак сме имали 400млн приходи от винетки.След това се наместват тези от ТОЛ, прибират 80лв, а приходите стават 430млн.Та къде казвате е огромната печалба?

7

Анонимен

преди 2 години

Ах , това не е вярно .Нали Кокорчо каза че било на загуба и само отколонявали средства , сега знам къде са отивали в ПП от там са си финансирали предизборната кампания.

6

Анонимен

преди 2 години

Същата работа с много по-малък разход вършат камерите.

5

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента програмистчето да се изкаже как не можело да се правят поправки. Нал така се дръвчеше преднио път. А че е поредната шуробаджанашка хранилка е ясно още от създаването и.

4

Анонимен

преди 2 години

Преди тия кърлежи да се наместят да лапат е имало 400 милиона приходи само от винетки, сега са 450 милиона, от които 80 милиона са за кърлежите, ще рече сме 30 милиона годишно назад, и като се сметнат 300 милиона дето дадоха за тол системата, тази схема е за съд и затвор

3

1

преди 2 години

Тази статия е подготовка,за вдигане цените на винетките.

2

Stoyanov

преди 2 години

Приходите от електронни винетки и тол за 2021 година са над 452,5 млн. лв. Издръжката на Националното тол управление (НТУ) е малко над 84,4 млн. лв.. Каква загуба бе , та тия работят на 400% печалба - само пътищата липсват нещо.

1

Диоген

преди 2 години

Интересно!? Имаше обвинения срещу системата,как търга бил спечелен от изпълнителя, как властта се обогатявала от приходите.. Имаше, ама преди изборите! Сега вече е с 500% отгоре! ПП - ПРИБИРАМЕ ПЕЧАЛБАТА